TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

szybkie sciaganie filmow gier itd przez P2M

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

szybkie sciaganie filmow gier itd przez P2M

Postprzez Adler » 05 Mar 2005, 22:54

PostUA:

Alternatywa dla programów typu P2P. Peer2Mail to program, który umożliwia sciaganie plików (wszelkiego rodzaju: filmy, gry, muzyka) z bardzo pojemnych skrzynek e-mail. Np z gmail.com, yahoo.com i wiele innych. Program jest po angielsku ale jest banalny w obsludze, przejrzysty interfejs oraz wygoda w sciaganiu plików. Zeby ściagnąć jakis plik trzeba posiadac login i hasło konta e-mail na ktorym sa pliki nastpenie wejść poprzez program na to konto i wystarczy klinąć na jeden guzik i sam wyszukuje jakie pliki znajduja sie we skrzynce i mozemy zaznaczyć co chcemy ściagnąć. Program warty wypróbowania, szczegolnie dlatego ze sciagamy nim z o wiele wieksza predkoscia od standardowych programów. www.adler.end.pl z tego forum mozecie wszystko sciagnac.
Adler
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 05 Mar 2005, 22:47

Postprzez Brutus » 12 Mar 2005, 00:59

PostUA:

Gorąco polecam! Sam dla próby ściągnąłem Worms Forts 4 godziny zasysałem przy łączu NEO 128 kbps :)
http://www.mwteam.cxc.pl/index.php Znane forum
http://www.peer2mail.com Oficialna strona programu
--->Peer2Mail 1.44 Build #1 PL<---
--->Peer2Mail 1.43 PL<---
Brutus
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 12 Sty 2005, 22:03

Postprzez Nicke » 07 Maj 2005, 20:12

PostUA:

Sciagne sobie ale jak ściagne to bede w tym zielony jest kotś chętny żeby mi pomóć??
Awatar użytkownika
Nicke
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 02 Maj 2005, 16:51
Miejscowość: Leszno{Wielkopolska}

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników