Mam pytanie co z szybkością forum jak widać nie jest ono za duże.
Na potwierdzenie moich słów daje parę wypowiedzi.
[Sro 18:13] LucaS: Dostaje kurwicy do potęgi "N"-tej. Po prostu na tym forum nie da się wysiedzieć. Zmieni się kiedyś coś tutaj? Mirahz ile razy nam obiecał? I co? Obiecanki cacanki, a on dalej swoje, otwórzcie jeszcze jeden serwis o jakimś window$ie, a forumowiczów dalej m
[Sro 18:13] LucaS: iejcie w dupie, po co w ogole forum trzymacie jak o nie nie dbacie? Niepoważne z waszej, adminow, strony. Ja pasuje, jak coś się zmieni to wrócę, bye all
[Sro 19:48] tirex52: A w chuj z tym nie da sie wytzrymać admin zrób coś z tym najlepiej ja by bare osób napisało wiadomości do admina !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To
[Sob 22:06] tirex52: k***** jak te nasze forum szybko chodzi ADMINI błagam zróbcie coś
[Nie 15:47] rapod1: podpisuje sie pod tym
[Nie 17:47] pp3088: ehh dokładnie...
[Nie 18:13] Bozz: Oj tak... Napisanie czegoś wieczorem graniczy z cudem i wymaga WIELKIEJ cierliwości
[Nie 18:15] Snoopy1: ma ktoś cracka do bitwy o śródziemie 2?jak tak to napiszcie tu albo wrzućcie na pw
[Pon 10:49] Mariusz X: ta =]
[Pon 14:55] LucaS: Mariusz, miało Cię tu nie być Mr. Green
[Pon 19:05] DARKMAN: no daj chłopakowi chociaż w shoutboxie napisać bo mu psychika siadnie Laughing
[Pon 21:38] pp3088: Uspokujcie się, zachoujecie się jak polityczni demagodzy...
[Pon 21:45] tirex52: EEEE nudy a forum CHODZI SZYBKO
[Pon 21:46] tirex52: ŻART n
[Pon 22:07] tirex52: Jupi napisałem posta i się zmieściłem w 2 minutach
[Wto 11:07] rapod1: ja teraz ponizej minuty, ale to pewnie dzieki temu ze w sql na infie siedze
[Wto 13:26] Bozz: W dzień chodzi OK, a w wieczory jest tragicznie...
[Wto 18:33] Mariusz X: kurwa, niewiem oco tu chodzi ale to sie robi wiencej serverów na MySQL... i forum bendzie szybciej chodzic... no ale ba zato sie Płaci...
[Wto 21:13] LucaS: U mnie tragicznie chodzi bez względu na porę, czy to rano, w nocy czy wieczorem, sam już kurwicy, za przeproszeniem, dostaję.
[Sro 15:00] tirex52: hehe a co najgorsze to nie zależy od prędkości łącza (no może zależy ale chujowo mało) No ale trudno jak piszę posta to w między czasie zjem coś napiję się później z WC skorzystam i morza napisze coś tam
Czy to
Hpest, strasznie wolno leci
[Sob 19:25] T: jak krew z noa
[Sob 19:26] T: nosa*
[Sob 19:53] Snoopy1: Mi krew z nosa kapie szybciej niż chodzi forum:/Mariusz X niezły wynik 52 ostrzeżenia n
[Nie 9:14] Arexe: a moze by tak niunka pociagnela to do 100? n
[Nie 13:03] T: 'pociągnęła' : )
[Nie 13:14] Hpest: własnie zuwazyłem ze forum nie tylko wolno prosperuje, ale też wolno chodzi.. n
[Nie 13:17] Hpest: z jakiego korzystacie serwera? Może warto było by wam zmienić usługodawcę, ja na webd.pl nie nażekam n
[Nie 13:19] Hpest: no to powodzenia.. n pap
[Nie 16:41] wonski: suuper od 5 minut się loguje i wkońcu się udało... normalnie forum zap....
Jest tego jeszcze troszkę.
Więc czy da się coś z tym zrobić bo forum denerwuje wszystkich nie tylko mnie.
Jest parę użytkowników, którzy maja podobne zdanie co ja
Tą wiadomość opublikuję na forum.
Tirex52