TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Szymon Majewski Show - odcinek z Kazią Szczuką

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Szymon Majewski Show - odcinek z Kazią Szczuką

Postprzez beznazwowy » 26 Lut 2007, 18:35

PostUA:

witam, poszukuje właśnie tego odcinka z Kazią u Szymona a pierwszym gościem był wokalista z Zakopower. ma moze ktoś linka lub wiecie gdzie to sie znajduje do pobrania? znalazłem na Bearshare Pro ale od wczoraj stoi na 71% i niechce ruszyć :( nieiwem czy to znowu coś w opcjach namotałem czy coś innego... baaardzo bym prosił o pomoc lub właśnie jakies strony gdzie moge znaleźć ten odcinek. pozdrawiam
beznazwowy
Postujący
Postujący

Dołączenie: 30 Sie 2006, 14:25

Postprzez kukaszr » 26 Lut 2007, 19:00

PostUA:

sprawdz na video.google.pl jest tam duzo Majewksiego może coś znajdziesz.
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Postprzez beznazwowy » 26 Lut 2007, 19:17

PostUA:

właśnie tam już kilka razy sprawdzałem i niema... najbardziej mnie zdziwiło że nagle Bearshare ustał... :(
beznazwowy
Postujący
Postujący

Dołączenie: 30 Sie 2006, 14:25

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]