TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

TAKTOWANIE PROCKA

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

TAKTOWANIE PROCKA

Postprzez toudi » 30 Sty 2005, 18:48

PostUA:

Szukam programu do przetaktowywania procesora. Mam AMD Athlon XP 2000+. Z góry dziękuje
toudi
Postujący
Postujący

Dołączenie: 27 Sty 2005, 08:22

Postprzez kamuflasz » 04 Mar 2005, 13:35

PostUA:

Nie znam takiego programu osobiście jeśli chciałbyś zwiększyć zegar proca to zrób to w biosie większając mnożnik np: ja sobie ustawiłem 10,5x200 i mam z 1,8 zrobione 2,1:D jeśli o to ci chodzi:D to już ci nie pomogę:D
Jesteś Polakiem?? Szanuj swój język ojczysty !!!
Błędy się zdarzają każdemu ale nie 4 w jednym krótkim zdaniu :D

w razie wątpliwości skorzystaj z https://sjp.pwn.pl/
Awatar użytkownika
kamuflasz
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 04 Mar 2005, 13:06
Miejscowość: Zielona Góra
Pochwały: 1

Postprzez Cisz » 05 Mar 2005, 07:40

PostUA:

No jesli bardzo chcesz to soft fsb albo motherboard monitor ale ale osobiście polecałbym overclocking z poziomu biosa. Programy nie zawsze działąją poprawnie a to oznacza ryzyko spalenia procka
Awatar użytkownika
Cisz
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 10 Gru 2004, 22:49

Postprzez kamuflasz » 05 Mar 2005, 11:42

PostUA:

Gdy chcesz podkręcić proca zorientuj się też czy twoja płyta główna do tego się nadaje jeśli masz produkt AsRocka czy Epoxa to za bardzo nie pokręcisz ale jeśli masz Asusa, Abita lub MSi no to powodzenia w overclockingu:D gdy zwiększysz już zegar porca to zainstaluj sobie program Everest i sprawdzaj temperaturę procesora jak będzie za wysoka to zmniejsz taktowanie bo wiadomo czym to grozi:D
Jesteś Polakiem?? Szanuj swój język ojczysty !!!
Błędy się zdarzają każdemu ale nie 4 w jednym krótkim zdaniu :D

w razie wątpliwości skorzystaj z https://sjp.pwn.pl/
Awatar użytkownika
kamuflasz
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 04 Mar 2005, 13:06
Miejscowość: Zielona Góra
Pochwały: 1

Powróć do Poszukiwani!

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników