TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

TDU - gra przez neta

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

TDU - gra przez neta

Postprzez Bardock » 25 Cze 2007, 15:02

PostUA:

Czy da się grać przez neta?Mam pełną PL wersję (oryginał).
Vortal PC'towy
Bardock
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 19 Cze 2007, 19:49

Postprzez piotrek234 » 25 Cze 2007, 15:18

PostUA:

ty się jeszcze pytasz?? jasne że tak (właśnie na internecie jest najlepsza zabawa ;) )
piotrek234
Postujący
Postujący

Dołączenie: 01 Sty 2007, 12:52
Pochwały: 2

Postprzez Bardock » 25 Cze 2007, 15:36

PostUA:

No dobra , ale jak bo nie widzę takiej opcji w menu ?
Vortal PC'towy
Bardock
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez piotrek234 » 25 Cze 2007, 15:51

PostUA:

posłużę się tutaj artykułem z tej strony

http://tdu.gry-online.pl/readarticle.php?article_id=92

Aby cieszyć się grą online w Test Drive Unlimtied i móc poźniej np. zarządzać listą kontaktów z gry, musimy wcześniej założyć konto na gamespy.co

Do samej gry online nie jest to konieczne, tymbardziej jeżeli nie chcemy narażać się na stres związany z tonami formularzy do wypełniania.

Aby utworzyć gamespyid musimy wejść na głowna stronę gamespy i kliknąć odnośnik Join today!.

Automatycznie zostaniemy przeniesieni na strone rejestracji.

Uzupełniamy wymagane pola i zgadzamy się z regulaminem (Terms of Service). kiedy system uzna, że nasze dane są poprawnie wpisane, na nasz adres e-mail (wcześniej podany w formularzu) wyśle kod aktywacyjny potrzebny do uruchomienia konta.

Kod ten należy skopiować, i wkleić go do formularza znajdującego się zaraz po zalogowaniu na gamespy. To byłby już koniec zakładania konta na gamespy.com

Teraz aby grać online, należy stworzyć nowy profil w grze.

W pola wpisujemy swoją

1. ksywke - nie moze sie zgadzać z gamespy bo powoduje to błędy takie jak: Nie można połączyć się z serwerem, sprawdź swoje ustawienia połączenia albo Użytkownik o takiej ksywce już istnieje pod innym hasłem
2. adres e-mail i hasło do konta na gamespy ktore muszą zgadzać się z naszym gamespyid.

Zaznaczamy pole obok loga gamespy, przyciskamy ok i gramy! Niestety nie ma możliwości zmiany typu gry z offline na online.

Niektóre osoby (w tym ja miałem) mają/mieli kłopoty z tworzeniem konta. Postaram się wytłumaczyć jak działa to całe gamespy.

Zarządzać swoimi profilami na koncie gamespy można na stronie gamespyid.com Z niej dowiedzieć się można jakie profile istnieją pod naszym adresem e-mail, i tych których nie chcemy mieć można usunąć. Tutaj ważna notka:

Nie można całkowicie usunąć swojego adresu e-mail na gamespy, tylko profile na adresie pod którym się logujemy na gamespy.com

1. Aby móc zarządzać swoimi profilami trzeba najpierw pobrać program GameSpy Arcade
2. Po pobraniu i zainstalowaniu powyższego programu należy go włączyć utworzyć nowy profil
3. Aby tego dokonać klikamy na przycisk Login Wizard [Obrazek]
4. W pierwsze pole wpisujemy swój adres email którego używalismy do rejestracji na gamespy [Obrazek]
5. W drugie pole wpisujemy swoje hasło którego używalismy do rejestracji na gamespy [Obrazek]
6. Po poprawnym wypełnieniu zostaniemy przeniesieni do okna w którym wymienione są wszystkie profile stworzone pod naszym adresem e-mail
7. Należy zapisać sobie dane kont, których chcemy się pozbyć
8. Aby usunąć profil należy się wylogować, i kliknąć przycisk File/Delete profile [Obrazek]
9. Wypełniamy poprawnie dane i potwierdzamy usunięcie profilu
piotrek234
Postujący
Postujący

Postprzez Bardock » 25 Cze 2007, 16:12

PostUA:

Wszystko wykonałem poprawnie i kiedy dam np. nowa gra to będę grał online czy jak?
Vortal PC'towy
Bardock
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez piotrek234 » 25 Cze 2007, 16:22

PostUA:

sprawdź ;)
piotrek234
Postujący
Postujący

Postprzez Bardock » 25 Cze 2007, 16:25

PostUA:

No był wybór postaci więc się pytam.
Vortal PC'towy
Bardock
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez hoddog » 20 Lip 2007, 15:54

PostUA:

tak da sie :)
Pomogłem ? Kliknij na + ( obok "cytuj")
Awatar użytkownika
hoddog
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 18 Cze 2007, 19:44
Miejscowość: Z Domu

Postprzez VampirLord » 20 Lip 2007, 16:18

PostUA:

Wytłumaczy ci profesjonalnie wiec sie ciesz z gry

Milego Grania :D
VampirLord
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 17 Cze 2007, 18:02
Pochwały: 5

Postprzez Bardock » 24 Lip 2007, 18:03

PostUA:

Ludzie ale jesteście szybcy , ja już niemal od miesiaca gram online :D
Vortal PC'towy
Bardock
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez Drusss » 27 Lip 2007, 03:02

PostUA:

A co do TDU to chcialbym zboczyc z tematu z grania przez net i sie zapytac czy w trybie kampani mozna sprzedawac samochod ktory sie kupilo i sie uzywało ...
bo jak jest sie w domu to niby jest tam opcja "Trade" wchodze tam pozniej w "sell" i juz dalej nic niemozna zrobic ... :(
Drusss
Postujący
Postujący

Dołączenie: 14 Lip 2005, 19:13

Postprzez Bardock » 04 Gru 2007, 20:36

PostUA:

Witam po długiej nieobecności.Przeinstalowałem TDU (oryginał) i nie mogę się połączyć z gamespy kiedy TDU nawiązuje taką próbę (zresztą ten program też się nie łączy, pisze takie coś "the connection to the chat server was closed or timed out")

WTF?! :razz:
Vortal PC'towy
Bardock
Forumowicz
Forumowicz

Re: TDU - gra przez neta

Postprzez maxi1234 » 13 Lip 2009, 13:31

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.1) Gecko/20090624 Firefox/3.5

jaki jest hasło
maxi1234
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 13 Lip 2009, 13:04

Powróć do Strefa Gracza

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Illidan