TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Telefon do 700zł (Nokia, Samsung, SE)

Tematy związane z telefonią komórkową.

Postprzez hakob800 » 02 Sie 2007, 23:11

PostUA:

Proponuję zakup z300 stary model ale się trzyma i wydasz nie wiącej jak 350 zl - czasami są z nim problemy ale wszystkie telefony to mają
Pozdawiam Hakob
hakob800
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 02 Sie 2007, 12:12
Miejscowość: Warszawa

Postprzez judasz » 03 Sie 2007, 10:32

PostUA:

INSTALKI.pl - programy, spolszczenia, kodeki, antywirusy, nagrywanie, komunikatory,
pełne wersje gier, odtwarzacze, tworzenie muzyki, p2p, tv player, ...

Ludzie cię oszukują, klamią, zostawiają, zmieniają się, a 100 kg jest zawsze 100 kg !
Awatar użytkownika
judasz
Postujący
Postujący

Dołączenie: 25 Lut 2005, 15:19
Miejscowość: Żagań

Postprzez kukaszr » 03 Sie 2007, 12:21

PostUA:

witam... a co myslicie o samsung z400?? Mam zamiar wziasc tel w abonament play, ale tam za wmiare tanią kase jest tylko chyba z400 z fajniejszych modeli. Miał ktoś do czynienia z tym phonem? Czytałem w necie i ponoć są całkiem przyjemne, soft sie nie tnie i nie ma z nimi problemow
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Poprzednia

Powróć do Telefonia komórkowa - GSM, UMTS, WiMAX, LTE

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników