TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
zgodnie z tym, co mówilem teraz na Sopcaście w kanalach testowych leci mecz Legia - Amica, jest na dwoch kanalach: MK Sport i SLT 1, wystarczy kliknąć i mecz otworzy się w Windows Media pLayer, jakość zdecydowanie zadowalajaca szczegolnie na MK Sport
piszcie jakie wrażenia po meczu
u mnie caly mecz bez żadnej przycinki, tylkko...... wynik nieodpowiedni
chyba nie bedzie emocji w koncówce sezonu...heh
ale i tak najlepsza w Polsce jest Biała Gwiazda
pozdro dla kibiców Wisły! ! ! !
a dzisiaj kolejny mecz na żywo: Wisła Kraków - Górnik Zabrze, jakby kogos interesowało, procedura włączania taka sama jak wczoraj: kanaly testowe w Sopcaście => MK SPORT
Czesc.Sciągnołem tego sopcasta tylko nie wiem jak go za instalować.Paolo możesz mi pomóc.Po rozpakowaniu mam plik instal ale gdy go otwieram to otwiera mi sie stronka internetowa sopcasta.Co dalej nalezy zrobić.
Czy nie ma tu osoby która mogła by mi pomóc!?