TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Mam pytanko, chę mieć tv satelitarną bo 5 programów to za mało i nie wiem na co się zdecydować ważne jest aby mógł bym ją podłączyć pod kilka telewizorów, i na każdym było można oglądać coś innego. NO i jeszcze jedno cena nie chce zapłacić 400 zł za podłączenie a później co miecha z 60 zł.
Z góry dzięki za pomoc.
Żeby oglądać np cały pakiet polsatu za darmo musisz wgrac w tuner inny soft i potem tylko podaje się klucze aby odblokować. I masz wszystkie kanaly Polsatu za friko
Do tego dochodzi jeszcze m.in. hiszpanskie D+ i zyc nie umierac
PS: TO co napisałem, jest tylko w celach edukacyjnych. Oglądanie tv bez aboinamentu jest karalne - do 3 lat więzienia