TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

temat creative zen nano cały czas niebieski ekran

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

temat creative zen nano cały czas niebieski ekran

Postprzez plikowiec lol » 26 Sie 2007, 13:17

PostUA:

witam mam problem z creative zen nano plus 512
przez przypadek wgrałem firmware do muvo v200 i teraz jak mam podlączony cały cas ekran swieci na niebiesko
kopmuter go wykrywa i odziwo po w graniu muzyki jak odłanczam mp3 i naciskam przycisk play to ekran robi sie podswietlony w czarne ciarki i mp3 zaczyna grac czuy jest jakis program aby powrucic do starego firmwaru albo usunąc to firmware co juz jest zainstalowanne prosze o pomoc
ps moze zna ktos wersjie firmwaru od muvo kture działa pod creative
plikowiec lol
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 17 Mar 2007, 10:23

Postprzez LucaS » 26 Sie 2007, 13:47

PostUA:

[strona nie jest już dostępna]

Wgraj to.
Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 11 Maj 2006, 21:45
Pochwały: 7

Postprzez plikowiec lol » 26 Sie 2007, 14:06

PostUA:

nie moge tego wgrac bo system widzi go jako muvo a jak przytrzymuje przycisk podczas podłanczania to nic sie nie dziejer czy jest moze jakis program do wprowadzenia mp3 w stan awaryjny alboprogram zeby usunąc firmware z mp3 błagam pomuzcie
plikowiec lol
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez LucaS » 26 Sie 2007, 14:44

PostUA:

Skoro widzi jako muvo i nie da sie wgrac softu od zen nano to jakim cudem wgrales soft od muvo jezeli wtedy widzial jako nano? he?

btw, polecam https://www.forum.mp3store.pl
Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 11 Maj 2006, 21:45
Pochwały: 7

Postprzez plikowiec lol » 26 Sie 2007, 15:03

PostUA:

przytrzymałem przycisk on jak podlączałem nastepnie uruchomiłem firmware od muvo i sie zainstalowało teraz nie moge tak zrobic czy jest jakis program który usunie to firmware albo jakis program do wprowadzenie mp3 do stanu awaryjnego

EDIT

witam mp3 naprawione poszedłem do kumpla i u niego normalnie udało sie zainstalowac firmware ale pojawił sie nastepny problem wczesniej mogłem podkrecic dzwiek do 4o teraz moge tylko do 25 czy da sie cos z tym zrobic jak tak to prosze o dokładny opis
licze na waszą pomoc
plikowiec lol
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez nawrok888 » 26 Sie 2007, 21:51

PostUA:

nie sądze żeby dało sie coś z tym zrobić...sam mam mp3 creative muvo v100 i mam skale głośności tylko do 25...właśnie to firmware pozwala tylko na 25...ale jestem ciekaw czy jest jakaś możliwość zwiększenia tej skali

elo pzdr
Piszę poprawnie po polsku.

Nie dyskutuj z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem zniszczy doświadczeniem....
Awatar użytkownika
nawrok888
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 22 Sie 2007, 19:15
Miejscowość: Inowrocław
Pochwały: 3

Postprzez plikowiec lol » 26 Sie 2007, 22:03

PostUA:

słyszałem ze ta blokada jest tylko w europejskich firmware a w innych nie ma tylko skąd sciagnąc inne
plikowiec lol
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez LucaS » 26 Sie 2007, 22:07

PostUA:

[strona nie jest już dostępna]

szukaj tam
Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum