TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

temat którego nie rozumiem

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

temat którego nie rozumiem

Postprzez tomek123 » 22 Lip 2006, 19:12

PostUA:

Proste nie rozumiem jedno pełno ludzi odwiedza tą stronke, ale nie rozumiem tego czemu ludzie którzy nie są tu zarejestrowani wchodza prawie codzinnie nie mowie o wszystkich i czytają wszystkie posty a sami sie nie zarejestruj i nie chcą pomóc innym jak ktoś ma taki problem. Ludzie, którzy czytają ten post zarejestrujcie sie a nie tylko patrzycie jakie kto ma problemy chcesz czegos to sie rejestruj a nie tylko sie gapisz. No powiedzcie ludzi jest pełno ciagle conajmie 100 osób ciagle jest patrzacych na te formy to czemu sie nie rejestruj nie umią czy co, tego nie rozumiem!!!!
tomek123
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 14 Mar 2006, 15:34

Postprzez banan » 22 Lip 2006, 19:49

PostUA:

podpisuje sie pod tym

juz kiedys miałem zapytac i zapomniałem.
TYlko że oni nam nie odpowiedzą bo nie są zarestrowani
banan
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 18 Kwi 2006, 21:40
Miejscowość: Będzin ;)

Postprzez tomek123 » 22 Lip 2006, 19:54

PostUA:

tak wiem ale gdy przeczytają ten post to moze bedą mieli troche oleju w głowie to może sie zarejestrują wkońcu i napiszą
tomek123
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez Yoo! » 22 Lip 2006, 22:41

PostUA:

niektórzy są tak leniwi, że im się nawet rejestrować nie chce :P
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 28 Cze 2005, 08:53
Miejscowość: PL

Postprzez LucaS » 22 Lip 2006, 23:03

PostUA:

tomek tobie to juz sie nudzi w domu :)

Nawet takie drobnostki ci przeszkadzają, lol... :lol:

no comments :509:
Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 11 Maj 2006, 21:45
Pochwały: 7

Postprzez niunka » 22 Lip 2006, 23:12

PostUA:

To jest normalne ze zawsze beda ludzie ktorzy beda czytac tematy a sie nie rejestrowac,poprostu nie maja takiej potrzeby.Po co sie maja rejestrowac ? zobacz sobie ilu jest userow ktorzy nie napisale ani jednego posta. memberlist.php
Wszedzie gdzie wchodzicie sie rejestrujecie ?
Przymusowa rejestracja jest beznadziejna,w niczym nie pomaga i zniecheca tylko do wejscia.
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Postprzez Chief » 22 Lip 2006, 23:25

PostUA:

niunka ma calkowita racje jak szukalem czegos i sie wbiajlem na jakas strone to odrazu rezygnowalem jesli byla rejestracja!

chcem jedna rzecz tylko jedna, a musze sie zarejestrowac na 3 czy kilka stron bez sensu!!

wolnosc dla kazdego , dla kazdego. sam wybierasz czy chcesz a nie ci narzucaja to !

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Chief
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 08 Gru 2005, 22:26
Miejscowość: Warmia

Postprzez banan » 23 Lip 2006, 09:39

PostUA:

a czy my komyś rozkazujemy?

to by było lepiej dla forum.Zresztą jak dla mnie to przynajmniej 100osób stale przegląda forum.Co im szkodzi skoro ciągle je przeglądają?Tak jest wygodniej...
banan
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 18 Kwi 2006, 21:40
Miejscowość: Będzin ;)

Postprzez Alvarees » 23 Lip 2006, 10:03

PostUA:

Prostym przykladem niechęci (no i braku czasu) w pisaniu na forum jestem ja :D
Ostatni raz wypowiedziałem sie moze w kwietniu.
Jezeli kazdy by sie rejestrował i pisał to z tego forum zrobil by sie czat.
Osoby które bedą chciały to sie zarejestrują
Awatar użytkownika
Alvarees
Postujący
Postujący

Dołączenie: 16 Sty 2006, 19:39
Miejscowość: ŚLĄSK 4 EVER
Pochwały: 2

Postprzez wonski » 23 Lip 2006, 12:40

PostUA:

tu powinni zamieścić jakąś instrukcje obsługi jak sie zerejestrować na forum bo jak widać nie wszyscy umieją :lol: :diabel:
wonski
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 15 Lip 2006, 19:25
Miejscowość: Inowrocław

Postprzez tomek123 » 23 Lip 2006, 12:56

PostUA:

powiem wam jedno macie racje ze mozna tym ludzi zniechęcić ale znam ludzi setki ktorzy przychodza na te forum prawie codziennie to niech sie zarejestruja a czat to jest co innego calkiem wiec nie poruwnuj czatu do forum
tomek123
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez hrydziu » 24 Lip 2006, 21:27

PostUA:

Czlowieku nie wiem o co ci chodzi, piszez ze jezeli maja jakies problemy to zeby sie rejestrowali. Byc moze umieja wlasnie skorzystac z wyszukiwarki i odnajduja rozwiazania swoich problemow bez zbednego powielania tematow. I w taki przypadku to tylko nalezy ich chwalic, iz umieja wykorzystac zgromadzone na forum wiadomosci a nie tylko bezsensownie zakladac nowe tematy
O żesz ku**a jego w d**ę pie*****na sku****ska mać - powiedział bosman, po czym zaklął szpetnie...
Awatar użytkownika
hrydziu
Postujący
Postujący

Dołączenie: 13 Maj 2004, 21:38

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]