Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
21 Lut 2006, 17:53
co myślicie o użytkownikach którzy rejestrują się na forum i piszą 1post i więcej zapominają o czymś takim jak forum.instalki.pl
21 Lut 2006, 18:14
Ktos potrzebuje pomocy to sie rejestruje pisze post jesli dostanie odpowiedz ktora go satysfakcjonuje to wiecej niepisze,pozniej zapomina adres tej strony albo loginu badz hasla i nie loguje sie wiecej albo rejestruje sie na nowo pod innym nickiem i haslem,normalna rzecz na kazdym forum.
21 Lut 2006, 18:41
Ja jestem za tym aby na każdym forum była opcja: GOŚĆ potrzebuje się dowiedzieć jak zrobić ciasto pod pizze i chce zapytać na forum kucharskim a tu trza sie zarejestrować ;/ cholera moze szczelić jak sie człowiek śpieszy
A jeżeli GOŚCIE by robili syf na forum to powinna być funkcja, ze posty GOŚCI były by kasowane np. po 2tyg lub odrazu przez Adina[/i]
21 Lut 2006, 19:42
http://instalki.pl/forum/memberlist.php 
-patrz ile jest tu osób a ile widzisz osób które by odpisywały?? bo ja około 20
21 Lut 2006, 19:48
A wiec psortuj to sobie wedlug ilosci postow malejaco a zobaczysz ze osob odpisujacych jest znacznie znacznie wiecej liczac osoby ktore napisaly do 10 postow jest ich nie okolo 20 a dokladnie 178.
21 Lut 2006, 23:14
Opcja wolnego dostępu dla GOŚCI zrobiłaby tylko niepotrzebne zamieszanie, którego i tak nie brakuje
Jeżeli komuś zależy na uzyskaniu konkretnych informacji to szybka rejestracja nie powinna sprawić problemu.
22 Lut 2006, 13:18
To juz bylo i raczej nie ma szans na powrot.