TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

testy dla nauczycieli

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

testy dla nauczycieli

Postprzez proktor » 18 Gru 2005, 21:36

PostUA:

Siemanko :]

Szukam testów dla nauczycieli [ http://operon.pl/www/index4.php?num=5&sub=28 ] zakres podstawowy część 1

a dokładnie testu o tkankach dostałem 1 i jak tego nie poprawie to będe miał jeden na semestr (pojebana baba!)

Wiem, że to nikogo nie rusza ale takie jest moje wytłumacznienie, jakby ktoś miał to prosze o odpowiedz na forum na email: [email protected] lub gg: 1363445

z góry dzięki pzdr4all
strony internetowe: Błonie, Brwinów, Pruszków, Milanówek, Grodzisk Mazowiecki
Awatar użytkownika
proktor
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 28 Kwi 2005, 19:59

Postprzez Hpest » 18 Gru 2005, 22:02

PostUA:

Wątpie aby ktoś posiadał te testy. Najlepiej bedzie jak pójdziesz do najbliższej księgarni i zapytasz o podręcznik o którym mowa.
Póżniej posłóż się Xerem,skopiuj testy i sprawa załatwiona. Oczywiście pozostaje ci jeszce zakup podręcznika razem z testami, ale to już bardziej kosztowne rozwiązanie.
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez proktor » 19 Gru 2005, 00:16

PostUA:

Hpest napisał(a):Wątpie aby ktoś posiadał te testy. Najlepiej bedzie jak pójdziesz do najbliższej księgarni i zapytasz o podręcznik o którym mowa.
Póżniej posłóż się Xerem,skopiuj testy i sprawa załatwiona. Oczywiście pozostaje ci jeszce zakup podręcznika razem z testami, ale to już bardziej kosztowne rozwiązanie.

@Hpest :

Nasunołeś mi zajebisty pomysł :)

po prostu pujde do kśęgarni powiem, że chciałym zobaczyć na chwile te testy dla nauczycieli i spisze odpowiedzi pod pretekstem, że spisuje autora dla nauczycielki :]

pozostaje jedno ale :D . Czy takie testy będzie można kupić w zwykłej księgarni? :(

pzdr
Awatar użytkownika
proktor
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Postprzez keps » 19 Gru 2005, 00:50

PostUA:

z tkanek miałem same 5tki 8)
Rozdaje zaproszenia do gmaila mam ponad 100 zaproszeń...
NAJPIERW SZUKAJ W GOOGLE POTEM ZADAWAJ PYTANIA!!!!
<<<< www.google.pl >>>>
Awatar użytkownika
keps
Postujący
Postujący

Dołączenie: 02 Paź 2005, 01:02
Miejscowość: z neta

Postprzez Różyczka » 19 Gru 2005, 13:29

PostUA:

proktor Ty leniu.... uczyć się trzeba :P
:twisted:
Różyczka
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 26 Paź 2005, 19:33

Postprzez proktor » 19 Gru 2005, 16:18

PostUA:

Poprawiłęm 9/16 pkt. :D:D:D

zdaje!!:D
Awatar użytkownika
proktor
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Postprzez Różyczka » 19 Gru 2005, 16:35

PostUA:

proktor napisał(a):Poprawiłęm 9/16 pkt. :D:D:D

zdaje!!:D

chyba chciałeś powiedzieć że "ledwo, ledwo poprawiłem"...bo to jest na twoje szczęście pow.50% .... hehehe...no ale gratulacje ...i miłej nauki w 2 semestrze :twisted: :twisted: :twisted:
Różyczka
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 26 Paź 2005, 19:33

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Mirahz