Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

testy dla nauczycieli

18 Gru 2005, 21:36

Siemanko :]

Szukam testów dla nauczycieli [ http://operon.pl/www/index4.php?num=5&sub=28 ] zakres podstawowy część 1

a dokładnie testu o tkankach dostałem 1 i jak tego nie poprawie to będe miał jeden na semestr (pojebana baba!)

Wiem, że to nikogo nie rusza ale takie jest moje wytłumacznienie, jakby ktoś miał to prosze o odpowiedz na forum na email: [email protected] lub gg: 1363445

z góry dzięki pzdr4all

18 Gru 2005, 22:02

Wątpie aby ktoś posiadał te testy. Najlepiej bedzie jak pójdziesz do najbliższej księgarni i zapytasz o podręcznik o którym mowa.
Póżniej posłóż się Xerem,skopiuj testy i sprawa załatwiona. Oczywiście pozostaje ci jeszce zakup podręcznika razem z testami, ale to już bardziej kosztowne rozwiązanie.

19 Gru 2005, 00:16

Hpest napisał(a):Wątpie aby ktoś posiadał te testy. Najlepiej bedzie jak pójdziesz do najbliższej księgarni i zapytasz o podręcznik o którym mowa.
Póżniej posłóż się Xerem,skopiuj testy i sprawa załatwiona. Oczywiście pozostaje ci jeszce zakup podręcznika razem z testami, ale to już bardziej kosztowne rozwiązanie.

@Hpest :

Nasunołeś mi zajebisty pomysł :)

po prostu pujde do kśęgarni powiem, że chciałym zobaczyć na chwile te testy dla nauczycieli i spisze odpowiedzi pod pretekstem, że spisuje autora dla nauczycielki :]

pozostaje jedno ale :D . Czy takie testy będzie można kupić w zwykłej księgarni? :(

pzdr

19 Gru 2005, 00:50

z tkanek miałem same 5tki 8)

19 Gru 2005, 13:29

proktor Ty leniu.... uczyć się trzeba :P
:twisted:

19 Gru 2005, 16:18

Poprawiłęm 9/16 pkt. :D:D:D

zdaje!!:D

19 Gru 2005, 16:35

proktor napisał(a):Poprawiłęm 9/16 pkt. :D:D:D

zdaje!!:D

chyba chciałeś powiedzieć że "ledwo, ledwo poprawiłem"...bo to jest na twoje szczęście pow.50% .... hehehe...no ale gratulacje ...i miłej nauki w 2 semestrze :twisted: :twisted: :twisted:
Wyślij odpowiedź