TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

TLEN

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

TLEN

Postprzez Tlenowy » 25 Paź 2005, 17:24

PostUA:

Czy ma ktoś może poczte na http://www.tlen.pl i używa komunikatora tlen? Jeżeli tak to czy maile przychodzą do was bez opuźnienia. Ja mam to jak jakiegoś maila dostaje to nawet czasami jest 2 dni opuźnienia. Np ktoś wysyła mi maila 22 pażdziernika a ja go otrzymuje dopiero 23-24

Używam teraz poczty z wp i komunikatora wpkontakt i jest wszystko ok
Awatar użytkownika
Tlenowy
Postujący
Postujący

Dołączenie: 16 Paź 2005, 13:33
Miejscowość: Z domu

Postprzez hmm..... » 25 Paź 2005, 19:13

PostUA:

ja uzywam tlena - maila dochodza blyskawicznie :smile: WPKontakt tez dobry alepoczta wp dokitu :? nie wszystkie maile dochodza :/ mialem kiedys taki przypadek,zarejestrowalemsie na jakiejs stronce i podalem maila wp - jak nie bylo listuzlinkiem aktywacyjnym tak dalej nie ma,zarejestrowalemsie jeszcze raz - podalem maila z o2.pl i blyskawicznie mialem 8) pzdr.

PS: ale ogolnie uzywam Gmail'a - nie widze roznicy miedzy tlenem a gmailem po za wielkoscia :smile:
hmm.....
Postujący
Postujący

Dołączenie: 28 Maj 2005, 15:48
Miejscowość: stąd nie widać ;P

Postprzez Tlenowy » 25 Paź 2005, 19:18

PostUA:

Już wykapowałem :D Ja miałem nie tlena tylko tlen plus, a wyszła nowa wersja tlena i to dlatego. A jeszcze jedno powie mi ktoś, kiedyś była taka stronkahttp://www.tlen.biz a teraz gdy chce wejść na nią jest napisane "nie można znaleść serwera". Zna ktoś może strnkie gdzie są skóry dzwięki, ikonki i emoty do tlena?
Awatar użytkownika
Tlenowy
Postujący
Postujący

Dołączenie: 16 Paź 2005, 13:33
Miejscowość: Z domu

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]