TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Tomb Raider. Shadow of the tomb raider

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

Tomb Raider. Shadow of the tomb raider

Postprzez Czarodziejczarek » 09 Sty 2022, 00:15

PostUA: Mozilla/5.0 (Android 11; Mobile; rv:95.0) Gecko/95.0 Firefox/95.0

Pytanie. W sieci nic nie znalazłem chyba, że źle szukam.
w lokacji misja San juan w shadow of the tomb raider... Trzeba zebrać relikty łącznie 9, czemu gra ich nie liczy. Wszystkie inne lokacje na sto procent i wszystkie inne elementy w tej lokacji też są na sto procent, że dalej dodam że te wszystkie relikty są zaznaczone na mapie ale już szare nie białe świecące gram to na ps4 pro i wszystkie aktualizacje zystemowe i do gry są pobrane... Porównywałem różne stronki internetowe czy oby napewno jest wszystko i jest wszystko. Teraz do zrobienia mam dalej fabułe, a jestem w takim miejscu, gdzie otrzymałem komunikat, że muszę już grać do końca. po rozmowie z takim dzieciakiem, a który jest już królem. Mam nadzieję, że Nakreśliłem problem. Pozdrawiam.
Znalazłem kiedyś fajną stronę:
www.google.pl
Awatar użytkownika
Czarodziejczarek
Postujący
Postujący

Dołączenie: 20 Lut 2008, 23:57
Miejscowość: Berlin - Słupsk
Pochwały: 1

Re: Tomb Raider. Shadow of the tomb raider

Postprzez JohnCelavie » 16 Paź 2024, 11:53

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/129.0.0.0 Safari/537.36

Miałem podobny problem, więc podbiję:
Niestety musiałem zreinstalować grę i dopiero problem zniknął. Na szczęście save'y można przenieść ręcznie z folderu steam.
JohnCelavie
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 16 Paź 2024, 11:28

Powróć do Strefa Gracza

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]