TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

torent zamula mi neta ?

Tematyka dotycząca bezpośredniej wymiany plików, czyli p2p

torent zamula mi neta ?

Postprzez rafi6233 » 22 Lip 2008, 21:03

PostUA:


witam od jakiegoś czasu jak używam utorenta to przy sciąganiu zamula mi neta do tego że kasperski nie może pobrać aktualizacji ale dzieje się to tylko kiedy poprzez utorenta sciągam pliki co może być przyczyną
rafi6233
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 83
Dołączenie: 03 Cze 2007, 20:09

Postprzez BialyProblemiasz » 22 Lip 2008, 23:25

PostUA:


odpowiedz jest prosta pobierasz pliki i utorrent zabiera wielka szybkosc :wink: :wink: :wink: a w ogole to jaka masz szybkosc internetu???
zwykly chlopak z Białego
Semper Fidelis...:
http://pl.youtube.com/watch?v=U0GMWO1b1NU
Awatar użytkownika
BialyProblemiasz
Postujący
Postujący
 
Posty: 304
Dołączenie: 19 Paź 2007, 18:30
Miejscowość: z Białego
Pochwały: 1

ok

Postprzez rafi6233 » 23 Lip 2008, 16:31

PostUA:


szybkosc mam 1 mb stabilna predkosci
rafi6233
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 83
Dołączenie: 03 Cze 2007, 20:09

Postprzez LucaS » 23 Lip 2008, 17:20

PostUA:


Ustaw sobie limit prędkości ściagania na np 100KB/s to wtedy na reszte (surfowanie po necie) zostanie ci 28KB/s a to juz spokojnie starczy na wszystko.
Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum
 
Posty: 2821
Dołączenie: 11 Maj 2006, 21:45
Pochwały: 7

Postprzez murarz777 » 23 Lip 2008, 17:25

PostUA:


To co napisał Lucas + Cfospeed u mnie jak sciągam torenty to wszystkie jest spoko tzn moge surfowac po necie i sciagac torenty bez zadnego problemu
Link
http://www.instalki.pl/programy/downloa ... Speed.html
Człowiek, który porusza się w tłumie, nie dojdzie dalej niż inni. Ten, który chodzi samotnie, może znaleźć się tam gdzie jeszcze nikogo nie było.
Awatar użytkownika
murarz777
Zacny pisarz
Zacny pisarz
 
Posty: 1405
Dołączenie: 09 Lip 2007, 01:51
Miejscowość: nie wiem
Pochwały: 3

Re: Dupa tam

Postprzez marcinio21 » 22 Paź 2008, 15:12

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.17) Gecko/20080829 Firefox/2.0.0.17


murarz777 napisał(a):To co napisał Lucas + Cfospeed u mnie jak sciągam torenty to wszystkie jest spoko tzn moge surfowac po necie i sciagac torenty bez zadnego problemu
Link
http://www.instalki.pl/programy/downloa ... Speed.html


Witam, jak ściągam z qtorrenta to zamula mi do tego stopnia, że strona ładuje się... 2-4 min.

A co do ustawienia szybkości tzn. upload/download nie ma znaczenia, trzeba ustawić jakoś porty :558:
:|
Ostatnio edytowany przez Mirahz 16 Lis 2016, 15:11, edytowano w sumie 2 razy
Powód: Łączenie postów
Awatar użytkownika
marcinio21
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 3
Dołączenie: 22 Paź 2008, 13:40
Miejscowość: Ścinawa

Re: torent zamula mi neta ?

Postprzez Bolo92 » 22 Paź 2008, 17:16

PostUA: Opera/9.60 (Windows NT 5.1; U; pl) Presto/2.1.1


Sru tu tu tu :D Jak to dzisiaj robiliśmy komiks na przedmiocie.
Upload/Downlaod w tym przypadku, a porty jak masz nieprzekierowane to wolniej ściagasz poprostu bo mniej źródeł.
Awatar użytkownika
Bolo92
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 5
Dołączenie: 19 Paź 2008, 22:28

Re: torent zamula mi neta ?

Postprzez VampirLord » 22 Paź 2008, 17:34

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; pl; rv:1.8.1.17) Gecko/20080829 Firefox/2.0.0.17


cfos może pomuc doradzam też zwiększyć przepustowność łącza w narzędziach administracyjnych
VampirLord
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie
 
Posty: 852
Dołączenie: 17 Cze 2007, 18:02
Pochwały: 5


Powróć do P2P - Wymiana plików

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot]

cron