TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Translator Norweski

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

Translator Norweski

Postprzez !.D@w!d.! » 05 Sie 2007, 11:00

PostUA:

Witam po przerwie :P !
Czy jest jakiś translator norweski online ? Troszke szukałem ale nic nie znalazłem :/ Prosze o pomoc
!.D@w!d.!
Postujący
Postujący

Dołączenie: 31 Lip 2006, 20:17
Miejscowość: Cz-ń

Postprzez Mefisto » 05 Sie 2007, 14:58

PostUA:

http://www.freetranslation.com , ale tam nie ma polskiego możesz napisać tekst po ang a później z ang na norweski lub na odwrot z norw na ang i z ang na pol ;)
Awatar użytkownika
Mefisto
Postujący
Postujący

Dołączenie: 02 Cze 2007, 20:40
Miejscowość: Warszawa

Postprzez !.D@w!d.! » 05 Sie 2007, 15:44

PostUA:

Ok dzięki wielkie :] Plusik leci :) Tylko jest taki mały szkopuł :P : jak klikne na translating to otwiera mi sie nowa stronka i jak chce cofnąc to już nie moge na translating kliknąc tylko free translating a tam trzeba kupic :|
!.D@w!d.!
Postujący
Postujący

Dołączenie: 31 Lip 2006, 20:17
Miejscowość: Cz-ń

Postprzez Mefisto » 05 Sie 2007, 20:35

PostUA:

Myślę, że free trabslation ci starczy nie chcesz nie musisz płacić. ;]
Awatar użytkownika
Mefisto
Postujący
Postujący