TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Tuner TV pod laptopa

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

Tuner TV pod laptopa

Postprzez Izyt » 27 Lut 2014, 11:10

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/29.0.1547.23 Safari/537.36 OPR/16.0.1196.22 (Edition Next)

Sprawa jest taka. W mieszkaniu do którego się wprowadzam jest gniazdo antenowe - TV/Radio/TV Sat. Anteny ustawione są na HOT Birda.
1. Chciałbym do laptopa dokupić tuner który umożliwi mi przynajmniej oglądanie naziemnych kanałów telewizyjnych z wykorzystaniem tego gniazda antenowego - na jaki tuner warto zwrócić uwagę (zewnętrzny)?
2. Czy warto bawić się w tuner TV Sat do oglądania niekodowanych kanałów na Hot Birdzie? Jeżeli tak to co jest warte polecenia?

Temat tunerów TV/SAT jest dla mnie całkiem obcy, dlatego proszę o poradę, który z tych
Kod: Zaznacz wszystko
http://www.saturn.pl/tv-satelitarna-i-naziemna_tunery-tv-satelitarnej
tunerów będzie się do tego nadawał?,
Z góry dzięki za pomoc
Awatar użytkownika
Izyt
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 30 Gru 2013, 22:00
Miejscowość: Toruń

Re: Tuner TV pod laptopa

Postprzez mateo8898 » 27 Lut 2014, 20:38

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.2; WOW64; rv:27.0) Gecko/20100101 Firefox/27.0

Czy warto bawić się w tuner TV Sat do oglądania niekodowanych kanałów na Hot Birdzie?

Nie warto, niekodowanych kanałów polskojęzycznych jest tylko kilka. Lepszym wyborem jest naziemna. Kup coś takiego -> http://www.ceneo.pl/8449502, u mnie działa całkiem przyzwoicie.
Awatar użytkownika
mateo8898
Moderator
Moderator

Dołączenie: 15 Maj 2009, 14:55
Pochwały: 966

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]