TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Musisz mieć karte telewizyjną, przy niej powinien być program. Jak nie masz karty telewizyjnej to nic z tego. Real Player ale przez niego możesz tylko TV z internetu oglądać.
To sprubuj wejść na strone producenta. Tam powinna być nowsza wersja, albo poszukaj na jakimś programie p2p, albo na torencie, albo na instalkach. Pozdrawiam
undof3 napisał(a):to chyba napisałem żeby ktoś podał mi nazwe lub wskazówki gdzie moge to znaleść
Przecież ci napisałem gdzie masz szukać. Na stronie producenta karty telewizyjnej. Najlepiej to powiedz mi nazwe programu jaki masz teraz, a ja ci poszukam jakiejś nowsej wersji.