UA:
UA:
spławik napisał(a):aby zwiększyć liczbę dostępnych programów?
UA:
UA:
pantik napisał(a):ale jak moge podpiąc ten tuner do pc?? to nie jest podpinane kablem com (rs232) tylko czyms innym jakims cieńszym , pytałem w sklepie i powiedzieli mi ze taki kabel to tylko dostepny jest u nich czyli tych co tuner produkuja i programuja.
UA:
UA:
LucaS napisał(a):pantik napisał(a):ale jak moge podpiąc ten tuner do pc?? to nie jest podpinane kablem com (rs232) tylko czyms innym jakims cieńszym , pytałem w sklepie i powiedzieli mi ze taki kabel to tylko dostepny jest u nich czyli tych co tuner produkuja i programuja.
Ale w jakim celu chcesz podłączać tuner pod PC? Aby zmieniać oprogramowanie, wgrywać listy, etc? To wtedy kabel z tzw. przeplotem czyli Nullmodem (polecam uzytkownika szpako1 na allegro, pewny sprzedawca).
A jak w celu oglądania na kompie to musisz miec karte TV i wtedy podpinasz jak pod TV. Zależy jakie wejscia ma karta, dokladnie nie wiem bo nie uzywam.
UA:
UA:
LucaS napisał(a):Nullmodem to kabel zakonczony z dwoch stron żeńskimi wtyczkami COM (RS232), a nie jakieś "male okrągłe jakby na czincz" Nie wiem czemu na zdjęciu podanym przez Ciebie jest jakieś inne wejście. Widocznie samsung na swoje unikatowe wejscie i nazwał jest RS232. Nie spotkałem się jeszcze z takim czymś.
Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]