Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

kto zostanie prezydentem RP

Donald Tusk
13
68%
Lech Kaczyński
4
21%
Mi to jest obojętne
2
11%

Razem głosów : 19

23 Paź 2005, 20:45

Jeszce nie wygrał powoli poczekajmy na pełne dane

23 Paź 2005, 20:59

Cóż za liptong...Kaczu prezydentem....ehhh jaka szkoda. Ale tak to jest brudne chwyty poniżej pasa zwyciężyły. W tej kampani chodziło tylko o upokorzenie rywala. Scenariusz taki jak w Wyborach Parlamentarnych. Najpierw duża przewaga Tuska ale tuz przed głosowaniem coraz mniejsza aż w końcu Tusk przegrywa. Mam jednak cichą nadzieję że Kaczyński jednak coś zdziała choć niepsodziewam się poprawy warunków życia. Oby był dobrym prezydentem ale przede wszystkim uczciwym aby szybko powstała koalcija z PO (niewyobrażam sobie np. z Samoobroną) i zaczęli działać. Hmm chyba będzie IV Rzeczpospolita. A i jeszcze jedno Pierwsza Dama...nic dodac nic ująć.

23 Paź 2005, 21:08

Viprex czy mam stwierdzić, że po prostu nie chcesz abym doznał jak to jest zagłosować gdyż głosowanie i wybieranie kandydata wcale nie jest takie łatwe i fajne, a może masz cos innego na myśli.:608:
Jeśli tak to następnym razem spróbuj to odpowiednio sformułować OK.:>

Dziwne by było, aby Tusk nadrobił 6% przewagę swojego rywala. Zresztą i tak obydwaj już się wypowiedzieli na ten temat. Kaczyński podziękował za poparcie natomiast Tusk pogodził się z porażka, chociaż był bardzo pewny, że wygra. 8)

Lech Kaczyński został naszym nowym prezydentem. Teraz 5lat dla Prawa i Sprawiedliwości, jeśli jako sztab nie dokonają niczego dobrego dla Polski i Polaków to nie maja, na co liczyć w przyszłych wyborach gdyż Polacy im nie zaufają jak doszło do tego dziś. Czas dla Pis'u nadszedł...
Image
Ostatnio edytowany przez Hpest, 23 Paź 2005, 22:14, edytowano w sumie 1 raz

23 Paź 2005, 21:25

od jutra bedzie nakaz słuchania radia maryja ....

23 Paź 2005, 21:48

A od dzisiaj Kaczor zajmie się sprawą Hackowania.... :? To teraz da nam popalić. :) lol
Image
Ostatnio edytowany przez Hpest, 23 Paź 2005, 22:20, edytowano w sumie 1 raz

23 Paź 2005, 22:02

No i mamy przewalone ojciec Rydzyk górą :twisted:

23 Paź 2005, 22:10

Temat można już zamknąć - ankieta już nie jest aktualna.

23 Paź 2005, 22:25

Dokładnie. Niestety rozczarowałem się.

24 Paź 2005, 02:45

k..... #*§$%&/&§$"§$@%§$@%§%#q#"$"$%@&§"##@**##

ze sie tak wyraze...

24 Paź 2005, 09:18

wyrwe sie :D

JEST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KACZYŃSKI WYGRAŁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

odp

24 Paź 2005, 10:25

Kicha!!!!!
Ciekawe kiedy Kaczor powie , że IV RP jest na 1000 lat?

Re: odp

24 Paź 2005, 12:21

kaajka19 napisał(a):Kicha!!!!!
Ciekawe kiedy Kaczor powie , że IV RP jest na 1000 lat?

macie cos do kaczynskigo??!!

popatrzcie na tuska :D

odp

24 Paź 2005, 12:56

Dobra może w ten sposób.
W sumie to ani do jednego, ani do drugiego nic nie mam. Tylko jak mam już wybierac, to mniej irytuje mnie aparycja Tuska :064:
Koryto to samo tylko się świnie zmieniają...;)
I to tyle na ten temat...

No Panie Donaldzie.... Chyba Ci się trochę (nie)upiekło..
:grin: :grin: :grin:
http://www.obrazki.jeja.pl/donald.php

24 Paź 2005, 18:16

no i przez kolejne 5 lat bedzie panowac w Polsce epidemia Kaczej Grypy :? :lol:

odp

24 Paź 2005, 18:55

hmm..... No uważaj, bo ta grypa może panować nawet 10 lat ;) Jak za 5 Polacy znowu dokonają TAK TRAFNEGO WYBORU jak teraz ;) buhahah
Wyślij odpowiedź