Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

kto zostanie prezydentem RP

Donald Tusk
13
68%
Lech Kaczyński
4
21%
Mi to jest obojętne
2
11%

Razem głosów : 19

Tusk-Kaczynski

20 Paź 2005, 16:44

Wybory tuż tuż a kto waszym zdaniem zostanie prezydentem RP

20 Paź 2005, 16:51

Głosowałam na Tuska. :lol: I na forum i podczas wyborów. Co prawda liberalizm, jak i socjalizm to dwa skrajne poglądy, ale na kogoś głosować trzeba. ;) W sumie to w polityce zawsze dużo się mówi, a mało robi, więc wiele sobie nie należy obiecywać... ;)

20 Paź 2005, 17:19

po twojej wypowiedzi widać, że się nie znasz na polityce, w tym poscie napisałaś frazesy, ktore każdy zna dokonale, twój komentarz nie mówi nic ciekawego, ponieważ nie skupiasz się na stronie merytorycznej, tylko na pobieznych obserwacjach i bzdurnych przekonaniach
pozdro

20 Paź 2005, 17:19

Tylko i wyłącznie Tusk,nie wyobrażam sobie inaczej.... nie dość ,że PiS wygrał wybory to jeszcze Kaczynski prezydentem? na pół by rządzili z A. Lepperem....

20 Paź 2005, 17:34

odpowiedź moze byc tylko jedna. W rzeczy samej Donald Tusk. Kaczyński to bufon który tylko szuka haka na swego rywala. A wogóle on jest taki ślamazarny i brzydki że niemógł bym patrzeć na takeigo prezydenta

20 Paź 2005, 18:11

RainMan napisał(a):odpowiedź moze byc tylko jedna. W rzeczy samej Donald Tusk. Kaczyński to bufon który tylko szuka haka na swego rywala. A wogóle on jest taki ślamazarny i brzydki że niemógł bym patrzeć na takeigo prezydenta

Poza tym buchneli z bratem księżyc. :wink:

Ciężki to wybór ale stawiam na Tuska , jak wpomniała ZEBRA na kogoś głosować trzeba, zresztą bedziemy mieli pięć lat na obserwację naszego kandydata :twisted:

pozdrawiam

20 Paź 2005, 19:32

Głosuje na Tuska. Co prawda sie z deka sepleni ale jest ok :D

20 Paź 2005, 20:05

zebra napisał(a):Głosowałam na Tuska. :lol: I na forum i podczas wyborów. Co prawda liberalizm, jak i socjalizm to dwa skrajne poglądy, ale na kogoś głosować trzeba. ;) W sumie to w polityce zawsze dużo się mówi, a mało robi, więc wiele sobie nie należy obiecywać... ;)

ej zebra, zebra, zawsze sie z toba zgadzam ale teraz mnie zaskoczylas/les :D

TUSK?? ludziska zwalacie mnie z "NUK" ( :D :D :D)

20 Paź 2005, 20:22

Jak dla mnie Polska liberalna - Tusk.

20 Paź 2005, 20:24

Głosowałem na Tusk'a - zagłosuje i w II turze na niego :wink: Kaczor bedzie z Lepperem rzadzil to z Polski nic nie bedzie :| Tusk zmieni Polske na lepszą... 8) pzdr.

20 Paź 2005, 22:03

zebras rulez napisał(a):po twojej wypowiedzi widać, że się nie znasz na polityce, w tym poscie napisałaś frazesy, ktore każdy zna dokonale, twój komentarz nie mówi nic ciekawego, ponieważ nie skupiasz się na stronie merytorycznej, tylko na pobieznych obserwacjach i bzdurnych przekonaniach
pozdro

Za to twój komentarz w ogóle odbiega od tematu. Jeżeli znasz się lepiej, to masz okazję się wykazać. I nie prowokuj konfliktów, bo nie o to w tym wszystkim chodzi. Pisz na temat, a nie oceniaj mojej wypowiedzi... I nie skupiam się na obserwacjach, ani bzdurnych przekonaniach, tylko na programach wyborczych obu partii i ich kandydatów. Ale skoro znasz się lepiej, to chętnie poczytam sobie twoje wypowiedzi.

20 Paź 2005, 22:23

czy ja muszę pisac stricte na temat?...chyba mogę trochę odbiegać
to co powiedzialaś o tym że opierasz się na programach wyborczych obu partii i ich kandydatów rozśmieszyło mnie bardzo, co do programów Kaczynskiego i Tuska kojarzysz na pewno tylko to że jeden chce Polski liberalnej opartej na wolnym rynku, a drugi stwaia Poske w roli opiekuna a nie impulsu do pracy
chetnie bym się wypowiedzial więcej na ten temat, ale ....... szkoła czeka
pozdro, jakby ktos chciał porozmawiać mój nr gg 7245039

21 Paź 2005, 08:34

zagłosuje na Tuska...zobaczymy czy wyjdzie to na dobre...przynajmniej mam taką nadzieję... 8)

21 Paź 2005, 12:26

za co tak nie lubcie KACZYŃSKIEGO???
a za co lubicie TUSKA???

21 Paź 2005, 20:05

TUSK wygra a nie kaczyński
Wyślij odpowiedź