TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

tvtool

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

tvtool

Postprzez labaj » 22 Kwi 2005, 07:28

PostUA:

Korzystam z programu TVTOOL i w nim jest możliwość ustawienia tak że ogląda się np. film na telewizorze a na komputerze można robić coś innego. Niestety jakoś nie potrafię tego ustawić. Napewno coś robię źle ponieważ program zachowuje się ok. to znaczy opcje klonowania (obraz taki sam na telewizorze i na monitorze kompa jest taki sam) oraz opcja - tylko telewizor lub tylko monitor. Ta trzecia opcja - osobna praca telewizora i monitora jakoś nie chce działać.
Jeżeli ktoś może mi pomóc to bardzo proszę.
Myślę że temat jest interesujący ponieważ daje możliwości np. siedzenia w necie podczas gdy inni mogą sobie oglądać film na tv.
Może są inne lepsze programy?.
labaj
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 22 Kwi 2005, 07:13

Postprzez zakret » 03 Maj 2005, 15:23

PostUA:

ustaw zakladkę na nView wejdz w opcje i ustaw trzecią pozycje .Po ustawieniu powinno się pojawić zozszeżeniepod nazwą klon Następnie przejdź na zakladkę tryb włącz tryb tv zielony klawisz Włącz interesujący się film a następnie wciśnij ok na panelu tvtool.Monitor powinien zadziałac a ty możesz pracowac
zakret
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 03 Maj 2005, 15:04
Miejscowość: Lublin

Postprzez labaj » 13 Maj 2005, 18:25

PostUA:

Bardzo dziękuję faktycznie wszystko chodzi.
:D
labaj
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 22 Kwi 2005, 07:13

Postprzez caro81 » 03 Wrz 2006, 14:56

PostUA:

zakret napisał(a):ustaw zakladkę na nView wejdz w opcje i ustaw trzecią pozycje .Po ustawieniu powinno się pojawić zozszeżeniepod nazwą klon Następnie przejdź na zakladkę tryb włącz tryb tv zielony klawisz Włącz interesujący się film a następnie wciśnij ok na panelu tvtool.Monitor powinien zadziałac a ty możesz pracowac

hej sorki mam takowe pytanko nie wiem o co chodzi z tym klonowanie i ktora 3 opcje mam wlaczyc ??? mogl bys wyjasnic to tak bardziej lopatologicznie :) dla mniej kumatego :)))) dzienks
caro81
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 03 Wrz 2006, 14:54

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników