TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
dobranoc. a tak wogóle to BOZZ usunął dwa posty jestem tu już od dłuższego czasu a po raz pierwszy to zauważyłem... dobranoc i zyczę smacznego piwka za nie całą złotówkę...
Witam.. na lekkim kacu wstaję w sumie wczoraj wypiłem 4piwka xD wiem że ostatnie piwko to było za 89gr ale nie pamiętam jak ono smakowało wiem że nie było jak dla mnie zbyt normalne...
Chciałem tylko wszystkich poinformować, że w pracy już mi zablokowali neta całkowicie i nie mam dostępu nawet na instalki.pl więc wyniki ukażą się troszkę później niż zwykle. Przewiduję wyniki na wtorek 2.09., za opóźnienia przepraszam.
Jesteś Polakiem?? Szanuj swój język ojczysty !!! Błędy się zdarzają każdemu ale nie 4 w jednym krótkim zdaniu
Globalny jest globalny Tzn może moderować wszystkie kategorie i chyba jeszcze troche więcej, ale nie pamiętam co dokładnie bo dawno się nie bawiłem w phpBB3, ajak bawiłem to jako admin ;] Zwykły tylko te, które ma ustawione w PA.