Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
Wyślij odpowiedź

Jaka jest twoja ulubiona gra ??

Gta
18
60%
Fifa
12
40%
Harry Potter
0
Brak głosów
The Sims 1 lub 2
0
Brak głosów

Razem głosów : 30

29 Paź 2005, 16:40

Znów stary temat. janczak9 czy ty naprawdę nie rozumiesz, że tak starych tematów się nie tyka, przecież masz inne nowe dostępne tematy, a ty akurat musisz wykopywać te sprzed kilku miesięcy. Precież te tematy są juz nieaktualne. :?

29 Paź 2005, 18:03

Hpest napisał(a):Znów stary temat. janczak9 czy ty naprawdę nie rozumiesz, że tak starych tematów się nie tyka, przecież masz inne nowe dostępne tematy, a ty akurat musisz wykopywać te sprzed kilku miesięcy. Precież te tematy są juz nieaktualne. :?

Hpest ale to jest temat "Ulubiona gra" i nawet nowi uzytkownicy moga w nim pisac jakie sa ich ulubione gry :!: to nie temat typu "Problem z programem *** " albo "Szukam programu do *** " gdzie problemy sa rozwiazane :!::!::!: myśl

29 Paź 2005, 18:12

Jasne lecz przecież istnieje aktualna ankieta o najlepszej grze prawda, wiec po co odpisywać na tę. Rozumie Cię Hmm co masz na myśli, ale problem ten nie występuję jedynie w tym temacie lecz także na innych które są juz nieaktualne.

29 Paź 2005, 18:22

Only GTA SA, co prawda w 2 też lubie pograć :D

Pozdro :D

29 Paź 2005, 18:24

ONLY PASJANS

:D :D :D :D :D :D :D :D

LOL

29 Paź 2005, 18:27

Człowieku jak ty uważasz ze pasjans jest dobry to chyba w pinballa nie grałeś :D :509:

29 Paź 2005, 18:51

Tlenowy napisał(a):Człowieku jak ty uważasz ze pasjans jest dobry to chyba w pinballa nie grałeś :D :509:

grałem :D lepszy pasjans!!! :D pzdr. :)

31 Paź 2005, 16:32

szkoda ze tylko takie gry sa do wyboru :sad: no ale jesli wybierac z tych to GTA rzadzi bez dwoch zdan :D :D

ankieta

05 Sty 2006, 00:24

nie o takie gry pytacie
Co to są w ogóle za tytuy...
Call Of Duty 2
Kompania Braci 2
FEAR
to są tytuy.
Pozdro!!

najlepsze gry to nfs!! ale z ww to będzie gta :)

09 Sty 2006, 13:24

najlepszą serią gier jest nfs potem gta następnie ....
.... nie ma następnie ! to są kultwe gry oo jeszcze diablo!! :twisted:

01 Lut 2006, 13:26

Moja Ulubiona gra to Q3 nic jej nie zastapi gra po prostu jest nie do wyje***** 8) 8) 8)

01 Lut 2006, 15:05

Jakaś nie na czasie ta ankieta bo gdy głosował na "harry poter" albo "sims 1" więc praktycznie można wybierać tylko z 2 gier , a gdzie Gothic a gdzie jakaś strategia??!!?? :roll: :roll: :roll:
Moją ulubioną grą jest GOTHIC II NOC KRUKA niestey w ankiecie jej nie ma.
Potem Fifa 06 i GTA SA.
Głosowałem na FIFĘ.
Niech ktoś zrobi nową ankietę na ulubioną gre ,ale z większą ilością gier do wyboru i z każdego rodzaju.

02 Lut 2006, 17:20

jeżeli mam wybierac z tych czterech to Fifa!!! ale oczywiście PES 5 wymiata :grin: 8)

02 Lut 2006, 22:11

moja ulubiona gra to...;d kalambury na https://www.kurnik.pl ==> bardzo wkrecająca..<lol2> :twisted: :twisted: :twisted:
Wyślij odpowiedź