TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Unreal Tournament 3

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

Unreal Tournament 3

Postprzez Buck » 20 Lut 2008, 00:23

PostUA:

Hey
Chcialem sie dowiedziec kto gra w ta gre i moglby mi co nieco powiedziec, jak pod wzgledem grywalnosci na multi sie zmienila gra od czasow UT2K4. Slyszalem, ze klimat po zostal, a rywalizacja jest bardziej dynamiczna, do tego wspaniala grafika i muzyka. Czy to prawda ?
Buck
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 14 Lut 2008, 23:20

Postprzez JerryL » 20 Lut 2008, 00:44

PostUA:

Ogólnie gierka moim zdaniem jest dużo lepsza niż poprzednie, ale nie jestem fanem UT. No ale skoro mi się podoba, a nie przepadam za tą serią to chyba nie jest taka tragiczna :grin:
JerryL
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 24 Sty 2008, 04:27

Postprzez Kroll » 20 Lut 2008, 12:53

PostUA:

Prawda prawda :) . Gra bardzo fajna, według mnie lepsza od ut 04
Kroll
Postujący
Postujący

Dołączenie: 15 Lut 2007, 16:49

Postprzez Buck » 12 Mar 2008, 01:37

PostUA:

No musi byc lepsza od UT 2004 wkoncu to nowsza odslona, jednak warta polecenia wkoncu sie przekonalem wrecz kosmiczna dynamika, to chyba nie dla mnie nie mam nerwow i zrecznosci do takiej szybkosci :P
Buck
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 14 Lut 2008, 23:20

Powróć do Strefa Gracza

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników