Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Zablokowany temat

Re: urządzam pokój dla dziecka

16 Gru 2014, 16:10

Podoba Ci się tematyka tego forum, o czym wspomniałeś w temacie powitalnym, zatem oblatany jesteś w kwestiach IT oraz funkcjonalności internetu. Trochę trudno w to uwierzyć, że nie umiesz znaleźć odpowiednich linków do sklepów i że zamiast skorzystać z Google prosisz o linki ;). Moja 13 letnia córka znajduje takie rzeczy w kilka chwil a Ty - pasjonat elektroniki potrzebujesz pomocy? wstyd :D ;)

P.S. Słabiutka zajawka pod marketing :D

16 Gru 2014, 16:45

No i ten sprzęt deel :D

16 Gru 2014, 17:45

Cześć. Przerabiałam niedawno urządzanie pokoju dla syna i przyznam, że naprawdę nie było to łatwe. Wcale Ci się nie dziwię, że szukasz pomocy na forum. Od siebie polecam przede wszystkim oglądanie stron z przykładowymi aranżacjami - można na nich znaleźć wiele ciekawych inspiracji. A szablony malarskie można znaleźć na Allegro. Powodzenia :)

24 Gru 2014, 10:24

Google przyjacielem Twym, mimo całej tej nagonki na prywatność itd. :P Z takich poleconych to polecam się manualnie wysilić i przygotować coś samemu wspólnie - to bardzo integruje, spędzisz trochę czasu z dzieckiem i przygotujecie coś razem. Kupne rzeczy szybko się nudzą, a te robione ręcznie to zawsze jakaś dodatkowa pamiątka. Nawet jak się znudzi to i tak zostanie gdzieś na strychu.

24 Gru 2014, 13:33

Kurczę, nigdy sie tym specjalnie nie interesowałem, ale myslę, że jak zajrzysz na stronę Ikei, to na pewno coś się znajdzie. Oni tam mają chyba wszystko, co tyczy się wnętrza mieszkania. Z drugiej strony ciekawiej byłoby zrobić cos samemu, jak ktos tutaj już wspomniał, od razu miałbyś plusa u żony :D Chociaż skoro, jak sam powiadasz, jesteś manulanym beztalenciem, to może warto usmiechnac sie do kogoś, kto potrafi z niczego zrobić coś. Żona i tak Cię za to pochwali :D

03 Sty 2015, 17:54

w sumie samo wpisanie w google naklejki na ścianę bądź szablony wyłania kilka wyników :) także nie powinieneś mieć z tym żadnych problemów :) osobiście nigdy nie kupowałam takich rzeczy bo myślę, że one wcale nie są fajne :) a skoro jesteście z żoną tacy nowocześni to może sobie zamówicie u jakiegoś grafika fajną fototapetę? będzie to dużo lepiej wyglądać niż szablony...

--
W pierwszym lepszym sklepie z wykończeniami mieszkania znajdziesz różnego rodzaju szablony. Ewewntualnie jak masz wprawę w grafice to samemu możesz zrobić jakieś wzory, następnie wydrukować gdzieś na sztywnym papierze, wyciąć kontur i już masz swoje własne szablony. Opcji jest dużo, ale widzę że autor tematu jest po prostu leniwy i szuka kogoś kto rzuci linkami

14 Sty 2015, 16:59

Witam, Chyba nie wiecie jak trudno jest urządzić pokój dla dziecka, bo wiadomo dla swojego potomka chce się jak najlepiej.A do tego dziecku musi się przede wszystkim podobać.

27 Lut 2015, 13:17

Ja urzadzam pokoj corek od miesiaca i nie za bardzo mi to idzie. Jeszcze duzo przede mna

27 Lut 2015, 20:56

prosze was ma gdzie spać ma co jesc i w co sie ubrac to znaczy ze jest urzadzone... po co robic z dziecka przebieranke?

18 Mar 2015, 19:03

Ja spodziewam się synka za 3 miesiące i nic nie urządzamy. Łóżeczko postawimy w sypialni i tyle...

10 Sie 2017, 15:21

w pokoju dziecięcym super sprawdza się fototapeta [link został usunięty] :)

11 Sie 2017, 13:26

możesz zajrzeć tutaj:
Kod:
https://www.mirjan24.pl/content/category/2-inspiracje
;)

11 Wrz 2018, 13:16

Może warto dodać jakieś dekoracje? Zajrzyj na strone sklepu Aluramu - tutaj możesz zamówić fajne ramki, w których można umieścić np plakaty z ulubionymi bohaterami czy zdjęcia malucha. Każdy z nas kiedyś wieszał w swoim pokoju różne plakaty więc myślę, że w takiej nowej odsłonie sprawdzą się doskonale.
W sklepie możesz zamówić ramy na dowolny wymiar więc jeśli plakat jest duży to można ramę dopasować do jego wielkości.
Zablokowany temat