TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

USB Hi Speed

Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.
Regulamin forum
1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).

2. Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.

USB Hi Speed

Postprzez Sturm » 31 Mar 2006, 21:27

PostUA:

Witam,

Moi drodzy ... mam problem ze sterownikami do koncentratora USB 2.0 Podłączyłem do USB zewnętrzną obudowę na HDD (oczywiście z zawartością)... jednak po podłączeniu urządzenia pojawia się komunikat, że urządzenie HiSpeed jest podłączone do koncentratora innygo typu, co może powodować wolniejsze działanie sprzętu. Co ciekawe... płyta główna jest wyposażona w USB 2.0, podłączone jest dobrze ... tak mi się przynajmniej wydaje, z płytki dołączonej do płyty głównej zainstalowałem drivery do USB 2.0 (bo takowe się na niej znajdowały) (płyta Gigabyte GA-7N400S-L)... niestety ciągle to samo. :(

Jesteście w stanie mi pomóc ??

Z góry dziękuję i pozdrawiam
Sturm
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 31 Mar 2006, 21:12

Powróć do Sterowniki

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników