TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Mam problem z USB . Przy podłączeniu jakiegokolwiek urzadzenia (mp3 , pendrive) nie wykrywa urządzenia . Co mam zrobić . Posiadam Service Pack 2 . Prosze o pomoc.
1. podłączasz do złącz usb wychodzących z płyty (tył) czy do dodatkowych ?(przód,bok) dot.tylko peceta 2.zobacz w menadżerze urządzeń czy są podłączone podsterowane i czy działąją.
3.Możesz looknąć do biosu .
buzu napisał(a):1. podłączasz do złącz usb wychodzących z płyty (tył) czy do dodatkowych ?(przód,bok) dot.tylko peceta 2.zobacz w menadżerze urządzeń czy są podłączone podsterowane i czy działąją. 3.Możesz looknąć do biosu .
USB jest z tyłu
W menadzerze nie wiem ja to sprawdzic , a w biosie nie grzebie bo sie nie znam .
Co do Menażera urządzeń:
Prawy przycisk myszy na Mój Komputer Właściwości Sprzęt Menadżer urządzeń i tam sprawdź Kontrolery uniwersalnej magistrali szeregowej