hey
wiem że dopiero co pisałem o problemie ze sterownikami , ale znowu mam problem , tyle że z portami USB
szukałem w tym temacie tutaj ale nie znalazłem odpowiedzi na mój problem
otóż grałem sobie jak co niedziela w PES'a na moim padzie i tak nagle nie wiedzieć czemu przestał działać
zdziwiłem się i wyłączyłem grę , po czym próbowałem go podłączyć poprzez wielokrotne odłączanie i podłączanie do różnych portów
raz się podłączał i świeciła się na nim kontrolka , ale pos 2 sek. gasła i sygnał w Windowsie od rozłączenia dawał znak
pomyślałem, że może mam zepsutego pada więc podłączyłem telefon z Windows Mobile przez USB i ten podłączył się dobrze , tylko jeden port miał dziwne zachowanie bo Windows ciągle wydawał te dźwięki - a to raz o podłączeniu a to o odłączeniu , ale po 30 sek się łączył z moim PC
próbowałem odinstalować wszystkie urządzenia USB z Menadżera Urządzeń i dalej nic
śmiesznie jest to że myszkę i klawiaturę mam pod USB i działają OK
nadmienię jeszcze że mam Windowsa 7 i wcześniej miewałem dziwne sytuacje z przednim panelem USB
otóż kilka razy po próbie podłączenia jakiegoś urządzenia do przedniego portu komputer się resetował