TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

USB problem z wykrywaniem

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

USB problem z wykrywaniem

Postprzez pcman » 03 Paź 2010, 12:25

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US) AppleWebKit/534.3 (KHTML, like Gecko) Chrome/6.0.472.63 Safari/534.3

hey

wiem że dopiero co pisałem o problemie ze sterownikami , ale znowu mam problem , tyle że z portami USB
szukałem w tym temacie tutaj ale nie znalazłem odpowiedzi na mój problem

otóż grałem sobie jak co niedziela w PES'a na moim padzie i tak nagle nie wiedzieć czemu przestał działać
zdziwiłem się i wyłączyłem grę , po czym próbowałem go podłączyć poprzez wielokrotne odłączanie i podłączanie do różnych portów
raz się podłączał i świeciła się na nim kontrolka , ale pos 2 sek. gasła i sygnał w Windowsie od rozłączenia dawał znak

pomyślałem, że może mam zepsutego pada więc podłączyłem telefon z Windows Mobile przez USB i ten podłączył się dobrze , tylko jeden port miał dziwne zachowanie bo Windows ciągle wydawał te dźwięki - a to raz o podłączeniu a to o odłączeniu , ale po 30 sek się łączył z moim PC

próbowałem odinstalować wszystkie urządzenia USB z Menadżera Urządzeń i dalej nic

śmiesznie jest to że myszkę i klawiaturę mam pod USB i działają OK

nadmienię jeszcze że mam Windowsa 7 i wcześniej miewałem dziwne sytuacje z przednim panelem USB
otóż kilka razy po próbie podłączenia jakiegoś urządzenia do przedniego portu komputer się resetował
pcman
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 20 Cze 2008, 23:09

Re: USB problem z wykrywaniem

Postprzez kominekl » 30 Sty 2011, 11:19

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.2.13) Gecko/20101203 Firefox/3.6.13 ( )

Może to wirus blokuje wykrywanie. Podaj logi z OTL i GMER. Sprawdzić nie zaszkodzi.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.
Awatar użytkownika
kominekl
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dołączenie: 03 Sty 2010, 16:07
Miejscowość: Pasztowa Wola Kolonia
Pochwały: 174

Re: USB problem z wykrywaniem

Postprzez cosik_ktosik » 30 Sty 2011, 13:20

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; pl; rv:1.9.2.13) Gecko/20101203 Firefox/3.6.13 GTB7.1

Podaj napięcia zasilacza.
Awatar użytkownika
cosik_ktosik
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 25 Wrz 2008, 18:00
Pochwały: 37

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]