TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Usługa Posłaniec

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

Usługa Posłaniec

Postprzez Drusss » 22 Paź 2005, 22:13

PostUA:

Mam problem.mam nowego kompa ,zainstalowałem XP z sevice packiem 1 którego miałem na starym kompie i teraz wyskakją mi komunikaty w postaci okna że system znalazł jakies krytyczne błedy i chce zebym wszedł na jakąś tam strone.To okno w którym to występuje tna zywa sie : " Usługa Posłaniec" . nie wiem co to jest i do czego to służy.wiecie jak sie tego pozbyć??
Drusss
Postujący
Postujący

Dołączenie: 14 Lip 2005, 19:13

Postprzez zebra » 22 Paź 2005, 22:25

PostUA:

Błędy prawdopodobnie dotyczą systemowego rejestru. Usługa proponuje użytkownikowi ściągnąć z podanej strony program do naprawy rejestru. Spróbuj skorzystać z innych programów... Na przykład AntiCrash. Do pobrania: http://www.instalki.pl/programy/downloa ... Crash.html
zebra
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 11 Cze 2005, 21:40
Miejscowość: ...Stąd

Postprzez komandos » 22 Paź 2005, 23:43

PostUA:

chcesz to wyłączyc ? Panel Sterowania>>>Narzędzia administracyjne>>>Usługi>>>Posłaniec i tryb uruchomienia "wyłączony"
Ashes to ashes , Dust to dust... AMEN !!!
Awatar użytkownika
komandos
Postujący
Postujący

Dołączenie: 30 Mar 2005, 18:02
Miejscowość: Kocborowo

Postprzez Drusss » 23 Paź 2005, 00:26

PostUA:

dzieki ziomy!!!!na was zawsze można liczyć!!!! :) zajefajne forum!!!!
Drusss
Postujący
Postujący

Dołączenie: 14 Lip 2005, 19:13

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot]