TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Usługodawca NeTu robi sobie jaja...: Czy to możliwe?.....

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Usługodawca NeTu robi sobie jaja...: Czy to możliwe?.....

Postprzez kukaszr » 24 Mar 2006, 23:07

PostUA:

Więc mam takie pytanie... Mam neta w ICP -poznanski tani internet -konkuręcja dla neostrady....

Czy jest mozliwe aby to ICP wysyłało na komputery jakies dane?
Mam 4ech znajomych ktorym to niby ICP utworzyło na hdd jakis ukryty folder i skladowalo tam jakies dane... jeden mial az 1.5GB skapnol sie bo mial partycje 5gb na windows i pobierane pliki.... a nagle zabrakło mu mniejsca ;)
Gdy zainstalowali oni firewall pojaiwiały się niby komunikaty: Komputer XXX.XXX.XXX.icpnet.pl chce się połączyć" Ja miałem cały czas firewalla i nic takiego mi sie niadziało czy jet to mozliwe bo mnie to zaintrygowalo.

Ja mam neta razem z sasiadami ;) i sasiad nie ma zadnego firewalla bo on gra tylko w gry na kurnik.pl wiec po co mu :roll: -tak mowi
ale od ostatniego tygodnia net chodzi chuj*** na maxa nawet forum trudno sie przegląda... dzis sie uspokojło opiero
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Postprzez iwan10 » 25 Mar 2006, 16:23

PostUA:

hehehe niezli sa, mnie moj Reset Net (lublin) tez deneroje. Czasem tak necik
wolno chodzi ze gg sie ledwo łaczy... A czasem wogole nie ma. I tłumacza sie głupio zmiana serwerów, kabli itd. No tylko co mnie to obchodzi - Płace, Żadam!! Narazie z niego nie rezygnuje bo zwiekszyli przepustowosci :P moze jak to wymienia to za mała kase mi bedzie smigał, a jak nie to chello zostaje :x

Niech twoj kumpel zrobi screenshota ostzezeniu firewalla i zadzwoni i ich oskarzy o włamanie, pogada cos z sadem i policja (oczywiscie tylko pogada :P ) tylko niech nie da im dojsc do słowa poda adres itd i sie rozłączy. Zaraz to naprawia albo kogos przysla i w 5min bedzie działało...
iwan10
Postujący
Postujący

Dołączenie: 28 Paź 2005, 18:36

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]