TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

usunięcie internet explorer

Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.

usunięcie internet explorer

Postprzez nona » 19 Maj 2006, 20:53

PostUA:

witam Nie mam czasu na szukanie podobnych postów więc jeśli się powtarzam to przepraszam. Dzieciak wykasowal internet explorer a mam neostradę Korzystam z opery ale wiele przydatnych rzeczy jest obsługiwana tylko przez IE Kiedy próbuję włączyć neo pojawia sie komunikat że nie ma IE a kiedy wkladam płytę z najnowszą wersją IE 6 Z kawalkiem nie chce się on zainstalować bo jest informacja ze na kompie jest już IE najnowszy W systemie jest folder IE ale zawiera 0 bajtów i nie mogę go usunąć nawet w awaryjnym 4razy odinstalowywałam neo i na nowo ią instalowałam i nic Nie mogę korzystać z IE ale mogę z ograniczeniami korzystać z opery Co mogę z tym zrobić? Nie chcialabym reinstalować XP Wirusów i robaków nie mam Sprawdzałam Proszę o pomoc :)
Awatar użytkownika
nona
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 20 Kwi 2006, 16:04
Miejscowość: Piaseczno

Postprzez Chief » 19 Maj 2006, 21:16

PostUA:

dobra czegos nie rozumniem które to sa przydatne rzeczy które nie obsluguje inna przegladarka niz ie??

nierozumiem
pozdrawiam
Awatar użytkownika
Chief
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 08 Gru 2005, 22:26
Miejscowość: Warmia

Postprzez nona » 19 Maj 2006, 21:26

PostUA:

nie mogę naprzykład przeskanować kompa mks vir online bo pojawia sie informacja że ten program jest obslugiwany przez IE a ja mam operę Nie mogę też sprawdzić transferu bo żeby to zrobić muszę wejść do panelu neo a bez IE NIE MOGĘ
Awatar użytkownika
nona
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez Chief » 19 Maj 2006, 21:39

PostUA:

no jezeli chodzi o skanowanie on line to nie skanowałem wiec przemilcze ten temat

a co do kwesti panelu neostrady to juz napewno mozna wejsc przez opere czy mozille. niechcem wysyłac screenów na potwierdzenie.

pozdrawiam

Niewiem moze jak ustawisz opere na domyslna przegladarke skaner sie odpali.
Awatar użytkownika
Chief
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Postprzez nona » 19 Maj 2006, 21:48

PostUA:

Mam ustawioną opere jako domyślną ale to nic nie daje Czeka mnie chyba jednak reinstalka. Za dużo komunikatów o błędzie ie się pojawia Próbuję teraz z EASY RECOVERY Może uda mi sie go odzyskać Ale dzięki za dobre chęci Pozdrawiam
Awatar użytkownika
nona
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez Chief » 19 Maj 2006, 22:06

PostUA:

a gdzies była funkcja doinstalowania składników, napewno to bylo w 98, a w xp nie pamietam gdzie byla.....
eurek olsniło mnie
panel sterowania, dodaj usuń programy, po prawej stronie masz zakładke dodaj składniki windows zaznaczasz ie i po bolu.
powinien ci sie zainstalowac bez kłopotu.

Wybacz ze tak długo odpowiadalem ale jest juz pozno i powoli przestaje myslec, :D :D :D

a pozatym nie znosze ie wiec jestem zawsze przeciwko tej aplikacji.

pozdrawiam
Awatar użytkownika
Chief
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Powróć do Microsoft Windows

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]