mój problem polega na tym, że chciałbym pozbyć się napisu z pulpitu. Napis jest zamieszczony w prawym dolnym rogu ekranu, a jest to napis o wersji windowsa, kompilacji,jest tam też sp2. Jak to usunąć?
od jakiegoś czasu mam dziwny problem, nawet trudno go logicznie opisać. Zawsze było tak że odpalałem kompa i nic nie musiałme robić żeby mi wskoczył puplit. Ale teraz wyskakuje mi przedtem logowanie, mimo iż wcześniej tego nie było (a nade wszystko jest to niepotrzebne, ponieważ jest tylko jedno konto). W czaie ładowanie tego okienka logowania zmieniają się style, tj. na początku przez chwile jest styl z Win98 a potem już z XP. Potem wszystko działa normalnie. Jednak to nie wszystko. Gdy w czasie pracy na komputerze chcę włączyć menadżer zadań, robię to tak jak zawsze czyli ctrl+alt+delete ale wtedy pokazuje się okienko zabezpieczenia systemu windows (a tam możliwe opcje do wybrania to:zablokuj komputer; wyloguj; zamknij system; zmień hasło; właśnie menadżer zadań; noi anuluj). Kiedyś tego nie było. Jak to skasować?