Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.
Wyślij odpowiedź

Uszkodzony wyświetlacz w PSP

18 Maj 2012, 16:51

Nie wiem co się stało, ale wyświetlacz w PSP mi się zepsuł. Jest na gwarancji, nie mam paragonu i faktury :570: :569: ...

Nie jest to wina oprogramowania, a więc co robić? :shock: :573:

FOT: http://zapodaj.net/images/b4e87fb953988.jpg :?

PS: Pochwała czeka :grin:

Re: Uszkodzony wyświetlacz w PSP.

18 Maj 2012, 17:18

Z tego co widac na zdjeciu padlo cale oprogramowanie a co do gwarancji skoro nie masz paragonu i faktury to nic nie szkodzi pod warunkiem ze masz pieczatke sklepu w ktorym kupowales PSP takze jak jest taka pieczatka to musza przyjac do reklamacji
Ps Mozna to samemu naprawic ale skoro jest na gwarancji to nie ma co sie z tym bawic ale jak wrazie odmowia naprawy to bedziesz mogl naprawic sobie sam

18 Maj 2012, 17:31

Nie mam żadnej pieczątki... Co dalej?

18 Maj 2012, 17:35

A oprocz paragonu faktury i karty gwarancyjnej masz do tej konsoli jeszcze jakies papiery? A takze sprawdz na pudelku czy nie ma jakiejs pieczatki tego sklepu

18 Maj 2012, 17:44

Mam instrukcje obsługi, bezpieczeństwo,karton i tego złoma.

18 Maj 2012, 17:51

Wez to wszystko co masz i zaniesz do sklepu w ktorym kupowales PSP i powiedz ze chciales oddac do reklamacji jezeli nie przyjma to napisz na forum i sprobujemy naprawic :D

18 Maj 2012, 17:53

To było kupione w Sony Center w Koninie, a ja mieszkam daleko...
--
Nie można w jakimś serwisie w moim mieście?

PS: Po wyłączeniu psp ekran jest czarny i nic nie widać. Ani jednej ryski :shock: .

18 Maj 2012, 17:58

Jezeli nie masz paragonu faktury to ciezko bedzie i pewnie kupowales przez internet jesli masz jakis kontakt do nich to zadzwon przedstaw im jak wyglada sytuacja i bedziesz wiedzial czy przyjma ci na reklamacje czy nie
a co do serwisu to zrobia pewnie ale za kase nie na gwarancje

18 Maj 2012, 18:00

To było kupione w Sony Center Konin twarzą w twarz. Mieszkam w Gnieźnie, takiej wyprawy nie planowałem jeszcze nigdy... Poszukam najbliższego serwisu PlayStation.

PS: Jeśli mam wydać chociaż grosz to wole już wywalić na złom tego złoma.

18 Maj 2012, 18:17

Jezeli nie znajdziesz serwisu ktory uwzgledni reklamacje to mozesz go naprawic sam poprzez wgranie mowego oprogramowania czyli softu

18 Maj 2012, 19:19

eee, naprawić pęknięty ekran nowym softem? Bo ta kupa chińskiego plastiku zleciała z wysokosci 1 metra. Ale tak na sierio, to zadziała? Mam najnowszego softa.

PS: Zastanawiam się aby sprzedać psp i kupić ps3, ale nie wiem czy się opyla (będę musial dopłacic). Ale pozostanę przy naprawie...

18 Maj 2012, 21:49

Na twoim miejscu wolalbym pleja 3 niz psp

19 Maj 2012, 14:18

A jak mogę sprzedać uszkodzone psp, w dodatku ekran jest porysany, ale uderzając w ekran, białe pole po środku i po prawej zamieniło się na normalnie wyświetlany obraz, ale kolory są trochę pomieszane, ale czarne pole po prawej nadal jest. Jak można sprzedać taki sprzęt?

Trochę wyjdę z tematu:

Mam 2 egzemplarze PS2, jeden slim drugi fat. Obydwa są uszkodzone - w facie taśma łącząca obudowę i włącznik odleciała od reszty, w slimie kabel który łączy włącznik z resztą przerwał się. Jak sprzedać co cokolwiek zrobić, z tymi sprzętami?

20 Maj 2012, 11:03

Sprzedaj jakiemuś mechanikowi. Jemu części zawsze się przydadzą. Ponadto próbuj iść na gwarancję.

20 Maj 2012, 11:19

Mogę sprzedać w pewnym sklepie który sprzedaje i przyjmuje konsole, gry, agd, rtv i inne. Czy 150 zł za w pełni sprawne ps2 to jest dobra cena?
Wyślij odpowiedź