UA:
UA:
UA:
Po 120/kb to mi neo pobiera (1mb), użyj opcji "szukaj" było to już kilka razy jak skonfigurować i przy jakim łączurumun napisał(a):Masz radiówkę 512 i chcesz pobierać z prędkością 120kb/s? Najpierw zastanów się na ile pozwala Ci łącze... przy tej prędkości wyciśniesz max. 50kb/s.
Jeżeli chodzi o konfigurację to wszystko możesz zobaczyć na demonstracji:
http://www.demonstracje.instalki.pl/int ... orrent.php
UA:
UA:
mozesz mi na pw wyslac konfoguracje na BitSrinta?? mam 2048mb ramuVampiLord napisał(a):zalecam BitSpirit sam go uzywam on wymusza predkosc od innych
UA:
UA:
rapod1 napisał(a):mam radiowke 512(sprawdzalem szybkosc łącza wyszlo mi 1MB-na dc++ z Tarnowa ciagne 120-130kb/s, a od siebie z wioski 300-400kb/smozesz mi na pw wyslac konfoguracje na BitSrinta?? mam 2048mb ramuVampiLord napisał(a):zalecam BitSpirit sam go uzywam on wymusza predkosc od innych
UA:
UA:
Załuż nowy temat i tam to napisz... jestes na tyle dlugo natym forum ze powinienes to juz wiedziec -.-tirex52 napisał(a):Mamy pytanie jak można podkręcić Gartę Nvidia 6200 bo ta jest not tak średnia.
Najlepiej to programy
UA:
rapod1 napisał(a):sciagam z dc++ przez radiowke 120-130 kilobajtów.sprawdzalem szybkosc lącza to mam 1 Megabit
UA:
Powróć do P2P - Wymiana plików
Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników