TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

utracone pliki po formacie

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

utracone pliki po formacie

Postprzez Yoo! » 17 Lip 2006, 18:44

PostUA:

Witam,mam pytenie,mam dysk podzielony na dwie partycje, na C i D. Formatowałem dysk i na 100% sformatowałem dysk C,bo instalowałem Xp, więc wyraźnie pisało, czy chce sformatować partycje C,instaluje Windowsa i okazało się, że na dysku D nie ma nic, pusto,nie mam pojęcia dlaczego, a formatowałem tylko C. Chodzi mi o to czy jest jakiś sposób aby odzyskać pliki z dysku D, bardzo mi na tym zależy, bo miałem na tym dysku pełno muzyki,plissssss o pomoc, z góry wielki edzięki :)
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 28 Cze 2005, 08:53
Miejscowość: PL

Postprzez niunka » 17 Lip 2006, 18:59

PostUA:

Jest taka mozliwosc,Mac pisal jakimi programami mozna odzyskac utracone dane,musisz poszukac na forum,albo poczekac az ci napisze.

pozdrawiam
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Postprzez pavko89 » 17 Lip 2006, 19:41

PostUA:

nie zapisuj narazie nic na tej partycji
Awatar użytkownika
pavko89
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 05 Kwi 2006, 20:23

Postprzez Mac » 17 Lip 2006, 20:11

PostUA:

Na dole jest link do wersji trial:
http://ontrack.pl/er.php
Jak są b.wazne(a nie udało ci sie ich odzyskac) to zlec tej firmie ich odzyskanie.
Mac
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 21 Lip 2005, 19:07
Miejscowość: Żywiec
Pochwały: 6

Postprzez Yoo! » 17 Lip 2006, 22:28

PostUA:

EasyRecovery Professional 6 super program,bo znalazł mi dużo plików muzycznych,ale jeden minus,nie moge ich zapisać na dysk,niewiem jak się je zapisuje, pewnie trzeba mieć pełną wersje,narazie szukam jakiegoś seriala,albo cracka :)
a drugi program,który znalazłem to PC Inspector File Recovery,też swietny programik,ale przy zapisywaniu pliku zacina się,niewiem czemu,jutro się tym pobawie do końca,mam nadzieje, że odzyskam te pliki, dzięki za pomoc,pozdro4all
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 28 Cze 2005, 08:53
Miejscowość: PL

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]