Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

utracone pliki po formacie

17 Lip 2006, 18:44

Witam,mam pytenie,mam dysk podzielony na dwie partycje, na C i D. Formatowałem dysk i na 100% sformatowałem dysk C,bo instalowałem Xp, więc wyraźnie pisało, czy chce sformatować partycje C,instaluje Windowsa i okazało się, że na dysku D nie ma nic, pusto,nie mam pojęcia dlaczego, a formatowałem tylko C. Chodzi mi o to czy jest jakiś sposób aby odzyskać pliki z dysku D, bardzo mi na tym zależy, bo miałem na tym dysku pełno muzyki,plissssss o pomoc, z góry wielki edzięki :)

17 Lip 2006, 18:59

Jest taka mozliwosc,Mac pisal jakimi programami mozna odzyskac utracone dane,musisz poszukac na forum,albo poczekac az ci napisze.

pozdrawiam

17 Lip 2006, 19:41

nie zapisuj narazie nic na tej partycji

17 Lip 2006, 20:11

Na dole jest link do wersji trial:
http://ontrack.pl/er.php
Jak są b.wazne(a nie udało ci sie ich odzyskac) to zlec tej firmie ich odzyskanie.

17 Lip 2006, 22:28

EasyRecovery Professional 6 super program,bo znalazł mi dużo plików muzycznych,ale jeden minus,nie moge ich zapisać na dysk,niewiem jak się je zapisuje, pewnie trzeba mieć pełną wersje,narazie szukam jakiegoś seriala,albo cracka :)
a drugi program,który znalazłem to PC Inspector File Recovery,też swietny programik,ale przy zapisywaniu pliku zacina się,niewiem czemu,jutro się tym pobawie do końca,mam nadzieje, że odzyskam te pliki, dzięki za pomoc,pozdro4all
Wyślij odpowiedź