TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
ok dzięki...nigdy nie słyszałem o tym programie to bym raczej prędzej dostał białej gorączki niż na to wpadł... a propo grania...ja wolę zestaw taki obraz pzeżucony na telewizor padzik w rękach i dźwięk pod kino... pozdro i jeszcze raz dzięki...w końcu rozpocznę przygodę z tekkenem...
spoko , dzieki koles , mam pytanie do ciebie a dokladnie dwa :
widze ze jestes fanem dyskobolii czy dykobolia jest w pierwszej lidze??
i skąd sciagnac jakies giery na epsx i jaki to ma byc format , bo ja sciagam gran turismo 2 i to jest iso czy to pasi ??z gory thx
Dyskobolia jest cool !!!
Widzę ze dośc dużo osób odwiedza ten temat ale jak na razie to tylko Hpest odpowiedział mi na główne pytanie...!! Czy naprawdę nikt więcej mi nie pomoże z gierką VIGILANTE 8??!! ehhh