Rozmowy na tematy związane z filmem. Opisy, recenzje.
Wyślij odpowiedź

19 Paź 2006, 19:10

Osada? heh...

Najgorszy film obok "8-mej Mili" jaki oglądałem :)

19 Paź 2006, 19:56

kukaszr

Piła to zaj.....y film jednym słowem, takie filmiki lubię. :)

LucaS

Film "8 mila" nie był aż tak słaby, chociaż spodziewałem się zupełnie innej fabuły. :P

Village(Osada)

20 Lis 2006, 20:52

Jak dla mnie najgorszy film, który oglądałem.Już chyba "Kwarantanna" wydaje mi się leszpa, chociaż uważałem ją za najgorszy film aż do obejrzenia "Osady".Myślałem że zacznie się coś dziać,kiedy ta dziewczyna przyniesie te lekarstwo do osady, a tu koniec filmu:smile: .Nie polecam,nawet jeśli kumpel dawałby ci za darmo płytę z tym filmem.Szkoda czasu, już lepiej jest przeznaczyć swój czas na obejrzenie filmu przyrodniczego, niż oglądanie tego kiczu.Będzie dużo większy pożytek, niż nudzenie się na tym "filmie".

Chała jakich mało

31 Sie 2007, 16:47

Poszedłem na to i półtorej godziny czekałem aż sie akcją rozkręci i nic. :/ 15zł poszło na spacer po czerwone jagódki ;P

31 Sie 2007, 22:24

ooo ja widziałem gorsze filmy...mianowicie "Martwy Krzyk" i "Dom Usherów"...to se obejrzyjcie to zmienicie zdanie o "Osadzie"....w porównaniu z tymi filmami "Osada" to jest super produkcja...a tak w ogóle to nawet zły nie jest ten film...fabuła jest ciekawa ale reszta (np. akcja) troche nieudane...

elo pzdr
Wyślij odpowiedź