Rozmowy na tematy związane z filmem. Opisy, recenzje.
Wyślij odpowiedź

Village (osada)

15 Paź 2006, 18:24

Chciałbym rozpocząć konwersację na temat tego filmu, bo słyszałęm w większości pozytywne opinie na jego temat. Moim zdaniem : GNIOT.
Napaliłęm się na jakiś fajny horror psychologiczny a tu: krzyżówka Czerwonego Kapturka i Gargamela ,która w dodatku okazuje się zwykłą szmatą... niby reżyser chciał pokazać wyimaginowane lęki mieszkańców osady, ale... nie wyszło mu...

15 Paź 2006, 18:35

Też uważam, że film to szmira. Najpierw zapowiedzi w kinach, całkeim fajny trailer, potem rozczarowanie.

Jeden z nielicznych filmów któych nie oglądałem do końca. Może kanddować z Zejściem :?

15 Paź 2006, 19:30

wiecie co..............................nigdy nie widziałem gorszego filmu :twisted: tak jak kolega wyżej,widziałem zapowiedzi filmu,to sienie mogłem doczekać kiedy go zobacze,potem dorwalem go na kompa to ogladałem tylko 20min, jak leciał w tv, to skusiłem się żeby zobaczyć troche więcej i co............gupoty, jeszcze raz gupoty,pozdro

15 Paź 2006, 19:33

tak to jest im lepsza ,ciekawsza zapowiedź tym nudniejszy film.Oglądałem ją (Osadę) fragmentami,niestety momentami dziękowałem Bogu za kablówkę bo mogłem looknąć na inne kanałki.Najbardziej podobało mi się jak babka wylazła z lasu, a tu XX wiek( może XXI?) :D :grin: :D :grin:

16 Paź 2006, 17:41

Yoo! napisał(a):wiecie co..............................nigdy nie widziałem gorszego filmu :twisted: ...

chyba nie widziałęś dooma... jak można było z tak fajnej gry zrobić tak kiczowaty film... mein God... monstra wyglądały jakby załorzyły na siebie wyjątkowo mocnego kondoma...masakra dosłownie i w przenośni ;]
ale to już był OT:)

16 Paź 2006, 18:20

Tak sie zlozylo ze bylam w Polsce jak byla premiera w Heliosie we Wroclawiu.
Fil sie zapowiadal bardzo ciekawie wiec poszlam ze znajomymi na niego,liczylismy na fajny film w dobrym kimacie,ale to byla katastrofa
:evil:
Zeby odreagowac fil musielismy isc do knajpy :D

16 Paź 2006, 20:15

Osatnio go oglądałem bo nie miałem co robić, chciałem też zobaczyć dlaczego ludze tak negatywnie sie odnoszą do tego filmu. Teraz już wiem :(
Nie podobał mi się film prawie wogóle, ale jedno było fajne, jak ta laska wyszła z lasu, jaki szok przeżyła :D taki wkręt :D

17 Paź 2006, 15:27

widzę że tu same negatywy, a ja słyszałęm z kolei same pozytywy... :shock:

17 Paź 2006, 18:54

Najlepiej samemu obejżeć i ocenić :D

18 Paź 2006, 16:06

przecierz mówię że oglądaęm :D

18 Paź 2006, 17:03

mało wciągający...

zejscie miało chociarz lekki dreszczyk...

polecam Populacje 436 dobry dreszczowiec.. ;)

18 Paź 2006, 19:54

Zejście (jaskinia) różnie są tytuły, ale sam film jest dość dobry, ma świetną końcówke :D
Oglądał ktoś film Venom :?:

18 Paź 2006, 22:36

nawet nie jest zły... motyw z wężem pełnym złych dusz troche przebajerowany...

jestem ciekaw jaka bedzie piła 3 która jutra ma swoją światową premiere...

mysle, ze w niedziele już będa do tego napisy ;]

18 Paź 2006, 23:25

.....Piła, oby była lepsza od 2-giej części. Village chyba...nie oglądałem, nie pamiętam :/ najwyraźniej słaby film skoro go nie pamiętam. Chociaż...nie jednak nie. :)

19 Paź 2006, 19:00

Moim zdaniem piła 1 i 2 były dobre...

p.s Hpest ;] co to za avrat?? ;]
Wyślij odpowiedź