TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Vista 6.0

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Vista 6.0

Postprzez RainMan » 27 Sty 2007, 12:17

PostUA:

siema

zainstalowalem vista transformation pack 6.0 mam styl vista i takie tam jednak ikony systemowe nadal mam stare tzn moj komputer dokumenty kosz i foldery :/ nie wiedziec czemu :/ wie ktos ocb :?:
"DUMNY PO ZWYCIĘSTWIE WIERNY PO PORAŻCE"
Awatar użytkownika
RainMan
Postujący
Postujący

Dołączenie: 12 Lip 2005, 08:03
Miejscowość: R-RZ

Postprzez fiedzio » 27 Sty 2007, 12:39

PostUA:

Dzieje się tak dlatego, że paczka nie zmodyfikowała cache obecnych ikon. Aby były ikony z Vista, wystarczy na pulpicie:

Prawy przycisk myszki -> Właściwości -> Wygląd -> Efekty

Teraz zaznaczasz opcję "Użyj dużych ikon". Od teraz masz duuuże ikony, ale w stylu Vista. Żeby były znów takiego samego rozmiaru co normalnie, rób tak samo jak ci mówiłem i odznacz tą opcję o używaniu dużych ikon. Wtedy ikonki będą małe ale równocześnie w stylu Vista.

Mam nadzieję, że pomogłem!
Pozdrawiam,
Fiedzio
fiedzio
Postujący
Postujący

Dołączenie: 24 Kwi 2006, 17:29
Miejscowość: Zajęczniki

Postprzez rysmen » 27 Sty 2007, 13:33

PostUA:

SADZE ZE fiedzio SIE MYLI JA ZAINSTALOWALEM TOSAMO I NIE MAM IKON VISTY A SZUKALEM WSZEDZIE I NIC ALE WCZESNIEJ MALEM TO http://superdownloads.uol.com.br/downlo ... bricopack/ I NA 100% SA IKONY VISTY. :smile:
Awatar użytkownika
rysmen
Postujący
Postujący

Dołączenie: 23 Paź 2006, 15:23

Postprzez RainMan » 27 Sty 2007, 14:16

PostUA:

Fieldzio smiga :P thx
"DUMNY PO ZWYCIĘSTWIE WIERNY PO PORAŻCE"
Awatar użytkownika
RainMan
Postujący