TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

vista ultimate i ciągłe zezwalaj

Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.

vista ultimate i ciągłe zezwalaj

Postprzez santana34444 » 09 Cze 2008, 20:19

PostUA:

Mam taki problem-otóż moja mam kupiła sobie laptopa i windowsa vista ultimate. Denerwuje ją ciągłe pojawiające się okienko z komendą zezwalaj i nie zezwalaj. Prosiła żebym na to spojrzał i postarał się to wyłączyć. Ja też mam viste ale mnie to nie denerwuje więc nigdy się do tego nie zabierałem. Czy macie jakieś pomysły jak to wyłączyć?
santana34444
Postujący
Postujący

Dołączenie: 05 Lut 2008, 23:36
Pochwały: 11

Postprzez BialyProblemiasz » 09 Cze 2008, 20:51

PostUA:

zazwalaj ale mozna wiedziec na co??? :wink:
zwykly chlopak z Białego
Semper Fidelis...:
http://pl.youtube.com/watch?v=U0GMWO1b1NU
Awatar użytkownika
BialyProblemiasz
Postujący
Postujący

Dołączenie: 19 Paź 2007, 18:30
Miejscowość: z Białego
Pochwały: 1

Postprzez santana34444 » 09 Cze 2008, 20:58

PostUA:

no chce coś zainstalować np. sterownik karty telewizyjnej a tu mi wyskakuje zezwól można to jakoś wyłączyć
santana34444
Postujący
Postujący

Postprzez kukaszr » 09 Cze 2008, 22:38

PostUA:

denerwujące na maxa!

Konfiguracja komputera->Ustawienia systemu Windows->Ustawienia zabezpieczeń->Zasady lokalne->Opcje zabezpieczeń->Kontrola konta użytkownika:

Przełącz na bezpieczny pulpit->Właściwości->ustawić na Wyłączone (Computer Configuration->Windows Settings->Security Settings->Local Policies->Security Options->User Account Control: Switch to secure desktop...->Properties->Disabled).
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Postprzez santana34444 » 10 Cze 2008, 18:05

PostUA:

Dzięki za odpowiedź kukaszr. Jak znajde czas to dam plusa. Sorry ale nie skorzystałem z twoich rad, bo niewiele z nich rozumiałem (nie mogłem znaleźć takich nazw w windowsie, ale udało mi się wyłączyć to jakoś inaczej-teraz sam już nie pamiętam jak tego dokonałem. Ale wielkie dzięki za zainteresowanie tematem.
santana34444
Postujący
Postujący

Powróć do Microsoft Windows

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników