Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.
Wyślij odpowiedź

vista ultimate i ciągłe zezwalaj

09 Cze 2008, 20:19

Mam taki problem-otóż moja mam kupiła sobie laptopa i windowsa vista ultimate. Denerwuje ją ciągłe pojawiające się okienko z komendą zezwalaj i nie zezwalaj. Prosiła żebym na to spojrzał i postarał się to wyłączyć. Ja też mam viste ale mnie to nie denerwuje więc nigdy się do tego nie zabierałem. Czy macie jakieś pomysły jak to wyłączyć?

09 Cze 2008, 20:51

zazwalaj ale mozna wiedziec na co??? :wink:

09 Cze 2008, 20:58

no chce coś zainstalować np. sterownik karty telewizyjnej a tu mi wyskakuje zezwól można to jakoś wyłączyć

09 Cze 2008, 22:38

denerwujące na maxa!

Konfiguracja komputera->Ustawienia systemu Windows->Ustawienia zabezpieczeń->Zasady lokalne->Opcje zabezpieczeń->Kontrola konta użytkownika:

Przełącz na bezpieczny pulpit->Właściwości->ustawić na Wyłączone (Computer Configuration->Windows Settings->Security Settings->Local Policies->Security Options->User Account Control: Switch to secure desktop...->Properties->Disabled).

10 Cze 2008, 18:05

Dzięki za odpowiedź kukaszr. Jak znajde czas to dam plusa. Sorry ale nie skorzystałem z twoich rad, bo niewiele z nich rozumiałem (nie mogłem znaleźć takich nazw w windowsie, ale udało mi się wyłączyć to jakoś inaczej-teraz sam już nie pamiętam jak tego dokonałem. Ale wielkie dzięki za zainteresowanie tematem.
Wyślij odpowiedź