TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Viva La Bam

Rozmowy na tematy związane z filmem. Opisy, recenzje.

Viva La Bam

Postprzez Osas » 04 Wrz 2006, 20:58

PostUA:

Image
Viva la Bam to nazwa programu rozrywkowego typu reality show (mimo, że wiele fragmentów jest wyreżyserowanych) wyświetlanego w MTV, którego głównym bohaterem jest Bam Margera oraz jego znajomi. Program skupia się na pokazywaniu zabawnych sytuacji, żartów odgrywanych z zaskoczenia na uczestniczącej w programie rodzinie (ojciec Phil Margera, matka April Margera, wuj Vincent Margera - Don Vito) i przyjaciołach. Jest kontynuacją serii programów telewizyjnych Jackass, która także była pokazywana na MTV. Program, który nagrywany jest głównie w West Chester, zadebiutował 26 października 2003 w sieci MTV w USA i od tego momentu może być oglądany na całym świecie. Każdy sezon składa się z ośmiu półgodzinnych odcinków. Emisja piątego i ostatniego sezonu zakończyła się 14 sierpnia 2005.

Sezon 1 :
Kod: Zaznacz wszystko

Jak Ktos chce tto moge dac wiecej sezonow ;D
Osas
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 04 Wrz 2006, 20:56

Postprzez Chief » 04 Wrz 2006, 23:36

PostUA:

Jesli masz to poprosilbym juz ale sumy kontrolne do emule z rapida sciagałbym to tygodniami kazdy link po kolei. a niestety nie mam tyle czasu.

Jesli korzystasz z tego programu to podeslij mi sumki

p.s. edytuja ci tego posta admin. nie lubia warezu na stronie

pozdrawiam
Awatar użytkownika
Chief
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 08 Gru 2005, 22:26
Miejscowość: Warmia

Postprzez kukaszr » 05 Wrz 2006, 06:49

PostUA:

nie mowia tam wiele ;) ale moj angielksi nie jet na tyle rozwinięty aby zajażyć wszystko chocby w 70%

są wogule napisy?
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Postprzez wonski » 05 Wrz 2006, 16:10

PostUA:

kukaszr napisał(a):są wogule napisy?

a jak myśisz, oczywiście że SĄ, miałem kilka odcinków i kilka z napisami. tak się juz dawno nie uśmiałem, najlepiej zawsze się nad Don Vito znęcają, a jak vito się wkur.....to tak śmiesznie gada :D :D :lol:
wonski
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 15 Lip 2006, 19:25
Miejscowość: Inowrocław

Postprzez benek-b12 » 05 Wrz 2006, 18:52

PostUA:

do moze byc dobre !! :)

jakby mi ktos podrzucil linka na pw zeby to sciagnac no to bym bym mu bardzo wdzieczny :)

z gory dzieki!!!
benek-b12
Postujący
Postujący

Dołączenie: 18 Sie 2006, 15:13
Miejscowość: Bydgoszcz

A po co są osiołki i misie

Postprzez Gogetta ssj4 » 29 Paź 2006, 12:39

PostUA:

najlepiej ściągnąć se odcinek viva la bam z bearshare
:o
Awatar użytkownika
Gogetta ssj4
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 29 Paź 2006, 11:54
Miejscowość: Z poznania

Postprzez +ADI+ » 31 Paź 2006, 19:52

PostUA:

Lubię patrzeć jak ludzie robią sobie krzywdę:)
i tym wesołym akcentem żegnam się z Wami do poniedziałku :)
Awatar użytkownika
+ADI+
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 11 Wrz 2006, 21:06

Powróć do Film

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]