Rozmowy na tematy związane z filmem. Opisy, recenzje.
Wyślij odpowiedź

Viva La Bam

04 Wrz 2006, 20:58

Image
Viva la Bam to nazwa programu rozrywkowego typu reality show (mimo, że wiele fragmentów jest wyreżyserowanych) wyświetlanego w MTV, którego głównym bohaterem jest Bam Margera oraz jego znajomi. Program skupia się na pokazywaniu zabawnych sytuacji, żartów odgrywanych z zaskoczenia na uczestniczącej w programie rodzinie (ojciec Phil Margera, matka April Margera, wuj Vincent Margera - Don Vito) i przyjaciołach. Jest kontynuacją serii programów telewizyjnych Jackass, która także była pokazywana na MTV. Program, który nagrywany jest głównie w West Chester, zadebiutował 26 października 2003 w sieci MTV w USA i od tego momentu może być oglądany na całym świecie. Każdy sezon składa się z ośmiu półgodzinnych odcinków. Emisja piątego i ostatniego sezonu zakończyła się 14 sierpnia 2005.

Sezon 1 :
Kod:

Jak Ktos chce tto moge dac wiecej sezonow ;D

04 Wrz 2006, 23:36

Jesli masz to poprosilbym juz ale sumy kontrolne do emule z rapida sciagałbym to tygodniami kazdy link po kolei. a niestety nie mam tyle czasu.

Jesli korzystasz z tego programu to podeslij mi sumki

p.s. edytuja ci tego posta admin. nie lubia warezu na stronie

pozdrawiam

05 Wrz 2006, 06:49

nie mowia tam wiele ;) ale moj angielksi nie jet na tyle rozwinięty aby zajażyć wszystko chocby w 70%

są wogule napisy?

05 Wrz 2006, 16:10

kukaszr napisał(a):są wogule napisy?

a jak myśisz, oczywiście że SĄ, miałem kilka odcinków i kilka z napisami. tak się juz dawno nie uśmiałem, najlepiej zawsze się nad Don Vito znęcają, a jak vito się wkur.....to tak śmiesznie gada :D :D :lol:

05 Wrz 2006, 18:52

do moze byc dobre !! :)

jakby mi ktos podrzucil linka na pw zeby to sciagnac no to bym bym mu bardzo wdzieczny :)

z gory dzieki!!!

A po co są osiołki i misie

29 Paź 2006, 12:39

najlepiej ściągnąć se odcinek viva la bam z bearshare
:o

31 Paź 2006, 19:52

Lubię patrzeć jak ludzie robią sobie krzywdę:)
i tym wesołym akcentem żegnam się z Wami do poniedziałku :)
Wyślij odpowiedź