TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

w3player

Logi, zabezpieczenie komputera, danych. Programy antywirusowe antyspyware, firewall itp.
Regulamin forum
1. Każdy temat powinien odzwierciedlać treść wątku.
2. W przypadku wklejania logów; należy je wykonać od razu przynajmniej z dwóch narzędzi: FRST oraz z GMER
3. Wszelkie logi proszę publikować na przeznaczonych do tego stronach a w poście wklejać tylko link.
4. Nie wskazane jest skracanie logów, należy wkleić cały - od początku, do końca.
5. Nie wskazane jest podczepianie się do tematów innych użytkowników - proszę założyć nowy temat w dziale Bezpieczeństwo, ułatwi to pomoc sprawdzającemu.
6. Osoby nie posiadające odpowiedniej wiedzy, nie powinny sprawdzać logów, ponieważ grozi to poważnym uszkodzeniem systemu lub aplikacji zainstalowanych na komputerze.
7. Należy dokładnie opisać problem, występujące objawy oraz wszelkie podjęte działania.
8. Każdy skrypt jest unikatowy, napisany dla każdego przypadku z osobna, więc nie może być stosowany przez innych.
9. W przypadku zamieszczenia zrzutu ekranu (screenshot'a) proszę korzystać z zewnętrznego serwisu oferującego hosting zdjęć.

w3player

Postprzez Catsumoto91 » 09 Sie 2007, 23:31

PostUA:

Witam!

Mam pytanie dotyczaca programu w3player. Ściągnąłem film i aby go odtworzyć muszę ściągnąć ten porogram. Słyszałem ze w3player jest programem do odtwarzania filmów, lecz słyszałem także że udostepnia on wszystko co ma się na swoim komputerze. Z tego co wiem to on takze sie nie odinstalowywuje lecz tylko "udaje" czyli zostaje na komputerze. Dezinstalacje można wykonac jedynie dobrym antywirysem.

Czekam z niecierpliwoscia na odpowiedź.

Pozdro!!!
Catsumoto91
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 09 Sie 2007, 22:45

Postprzez banan » 10 Sie 2007, 00:36

PostUA:

nie wiem jak jest z tym programem, ale usunąć da się go bez antyvirusa ;)
logi HJT + autoruns i programu nie ma :D
tylko ostrożnie z tym ^^ .
banan
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 18 Kwi 2006, 21:40
Miejscowość: Będzin ;)

Postprzez Catsumoto91 » 10 Sie 2007, 01:53

PostUA:

A czy w jakikolwiek inny sposów można odtworzyć ten plik z filmem??? Jest to plik AVI. I jeśli można jeszcze zapytać to czemu niektóre filmy w tym formacie mogę oglądać a niektóre nie?

Co do tego programu to po odinstalowaniu gdy skanowałem Nortonem, to on pokazał ze ten program ciągle był i ze on go usunął. To samo pisało na pewnej stronie lecz juz nie mogę jej znaleźć.

Pozdro.
Catsumoto91
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 09 Sie 2007, 22:45

Postprzez Mefisto » 10 Sie 2007, 02:12

PostUA:

Jest to plik AVI. I jeśli można jeszcze zapytać to czemu niektóre filmy w tym formacie mogę oglądać a niektóre nie?

Każdy plik avi jak i inny plik multimedialny posiada swój kodek jeśli go brak na kompie - film nie ruszy. Tu masz całkiem dobrą paczkę z kodekami: K-Lite Codec Pack 3.3.0 Full większość filmów na tym chodzi. A jeśli jakiś odtwarzacz potrzebujesz to polecam: SubEdit i ALLPlayer (zaletą tego programu jest to, że jak ci brakuje kodeka to on go sam wyszuka, ściągnie i zainstaluje).
Awatar użytkownika
Mefisto
Postujący
Postujący

Dołączenie: 02 Cze 2007, 20:40
Miejscowość: Warszawa

Powróć do Bezpieczeństwo

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników