TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

WALENTYNKI I SINGIEL

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

WALENTYNKI I SINGIEL

Postprzez Blant1985 » 10 Lut 2007, 19:32

PostUA:

siemka moje pytanie dotyczy czy taka osoba jak ja wieczny singiel może na walentynki kupić sobie samemu prezent czy będzie to uczciwe i czy nie uważacie to za przejaw egoizmu ja tak robie co roku dodam że mam 22 lata i jakoś nie mam ochoty na dziewczyne szkoda mi czasu wole siłownie ,piwo z kumplami,wędkarstwo ,auta ps.nie jestem gejem
Blant1985
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 31 Sty 2007, 18:25
Miejscowość: wrocław

Postprzez WeGi » 11 Lut 2007, 00:03

PostUA:

Też tak czasami mam że wole być 'Singlem' ale gdy na drodze pojawia się kobieta, która zawróci mi w głowie to automatycznie zmieniam pogląd na świat xD
A wracając do Twojego pytania to kupowanie sobie samemu prezetu na walentynki to nie jest do końca normalne , bo jak jestes sam to olewasz to święto i żyjesz tak jak gdyby nigdy nic :roll:
ComeOnNow
LetsGoWhereNobodyKnows
YouAndMeAlone
YouAndMeTogether :*
Awatar użytkownika
WeGi
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 06 Gru 2006, 20:34
Miejscowość: Nowy Sącz

Powróć do Free Post

Kto jest na forum