Rozmowy na tematy związane z filmem. Opisy, recenzje.
Wyślij odpowiedź

Wanted - Ścigani

28 Lip 2008, 21:22

Image
Troche o filmie z www.filmweb.pl
Głównym bohaterem "Wanted" jest prosty pracownik biurowy, który odkrywa, że jego ojciec jest najbardziej złowrogim złoczyńcą świata. Po tym jak ojciec zostaje zamordowany, bohater jest werbowany przez tajną organizację, by zmierzyć się z dziedzictwem ojca.

właśnie zabieram się za oglądanie tego filmu :D
Jakie są wasze opinie o filmie?

Angelina <3 :roll:

28 Lip 2008, 22:00

Ja czekam na twoją opinię co do tego filmu :) I powiedz mi masz już wersję DVD ??

28 Lip 2008, 22:15

Jestem jeszcze pod wpływem emocji. Dopiero oglądałem film,takiego filmu akcji w życiu nie widziałem!
Tyle efektów specjalnych zwrotów akcji i za*ebistych aktorów w filmie nie było od czasów Matrixa ten film bije Matrixa na głowę dosłownie brak słów na opisanie tego co się działo i emocji jakie ten film dostarczył
Szkoda że najładniejsza aktorka na świecie :D się zabiła xD
Obejrzyjcie sami bo to coś nowego i zarazem najlepszego w swojej serii :)
Polecam gorąco :roll: :roll:

30 Lip 2008, 18:08

murarz777 napisał(a):Jestem jeszcze pod wpływem emocji. Dopiero oglądałem film,takiego filmu akcji w życiu nie widziałem!
Tyle efektów specjalnych zwrotów akcji i za*ebistych aktorów w filmie nie było od czasów Matrixa ten film bije Matrixa na głowę dosłownie brak słów na opisanie tego co się działo i emocji jakie ten film dostarczył
Szkoda że najładniejsza aktorka na świecie :D się zabiła xD
Obejrzyjcie sami bo to coś nowego i zarazem najlepszego w swojej serii :)
Polecam gorąco :roll: :roll:
Potwierdzam ogladalem ten film i jest swietny ale radze nie palic jointo'w itp... Bo jak ja zapalilem i poszlem na ten film to sie balem strasnie ale fajnie bylo po chwili :grin: zeczywiscie duzo efektow.

06 Sie 2008, 20:13

Witam. Oglądałem ten film jakiś czas temu. Bardzo ciekawa fabuła, idealnie dobrani aktorzy, a ilość efektów specjalnych jest imponująca. Cały czas się coś na ekranie dzieje. Bardzo mi przypadł ten film do gustu i naprawdę polecam go obejrzeć. Pozdrawiam.

06 Sie 2008, 20:33

Widzę z opinii że film ciekawy, szkoda tylko że w necie dostępny jak na razie w kijowych wersjach :).

Ale co tam co nagle to po diable :).

06 Sie 2008, 20:36

destyny to nie jesteś na bieżąco ja wczoraj oglądałem ładnego DVDripa i muszę przyznać, że z efektami specjalnymi super poszaleli. Oglądało się go na prawdę przyjemnie :)

06 Sie 2008, 20:40

kamuflasz napisał(a):destyny to nie jesteś na bieżąco ja wczoraj oglądałem ładnego DVDripa i muszę przyznać, że z efektami specjalnymi super poszaleli. Oglądało się go na prawdę przyjemnie :)

To rzeczywiście nie jestem na bieżąco aż z ciekawości zaraz przeszperam moje zasoby :D.

UP.

Hmmm u Mnie ani widu ani słychu dvdripa :P

Re: Wanted - Ścigani

20 Paź 2008, 16:32

Faktycznie po obejrzeniu "Wanted - Ścigani" pamiętam tylko ciekawe efekty specjalne :) Szczególnie ciekawa scena ze spadającym pociągiem... no i to podkręcanie kulek, miodzio :D Poza tym bez szału.

20 Paź 2008, 18:09

rzeczywiscie podkrecanie kulek bylo fajnie. a pamietacie scene jak czerwona Corvette chyba Z06 i wsiadajacego w jezdzie??:P

20 Paź 2008, 20:14

rapod1 napisał(a):rzeczywiscie podkrecanie kulek bylo fajnie. a pamietacie scene jak czerwona Corvette chyba Z06 i wsiadajacego w jezdzie??:P

Przewiduje, ze raczej by troche go nogi bolały ;]... Skok samochodem i zaszczelenie biznesmena z lotu ptaka tez było intrygujące.

Generalnie umiejętności Chucka Norrisa są nikłe przy tym co robili ludzie w tym filmie :D

O podkręconych kulach nie wspomne :D

20 Paź 2008, 21:38

Bardzo ciekawy film. Troche odbiega od rzeczywistości, no chyba że ktoś potrfi zakręcać kulami ;).
Dobre efekty i fałbułą też dobra.
Warto obejrzeć. Polecam
Moja ocena - 4
Wyślij odpowiedź