TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Wasz najlepszy kominikator

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Wasz najlepszy kominikator?

Tlen
6
19%
Gadu Gadu 6.1
25
81%
Wpkontakt
0
Brak głosów
Brak głosów

Razem głosów : 31

Postprzez lucjuk » 19 Lip 2005, 00:02

PostUA:

Ja zdecydowanie stawaim na gg i skype- głos na gg bo częściej z niego korzystam
Tlen miałem, ale jakoś się nie polubiliśmy i opuścił już mój dysk :D
"Wszyscy ludzie rodzą się równi i mają prawo do życia, wolności i szczęścia"
lucjuk
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 18 Lip 2005, 00:06
Miejscowość: Kraków city

A propo komunikatorów

Postprzez gacek » 19 Lip 2005, 23:16

PostUA:

Skoro jesteśmy w temacie komunikatorów... Poszukuje programu przez który mógłbym porozumiewać sie za pomącą mikrofonu (telefon odpada). Jeśli ktoś mógłby mi pomóc przez podanie nazwy, jak moge go dostać albo co kolwiek, byłbym wdzięczny.
gacek
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 19 Lip 2005, 23:12
Miejscowość: Kraków

Postprzez zebra » 20 Lip 2005, 00:11

PostUA:

Najpopularniejszym programem służącym do rozmów głosowych jest Skype, z którego korzysta większość użytkowników. Podobne opcje posiadają również inne komunikatory (Tlen, GG). Ja natomiast polecam Skype, najlepiej się do tego nadaje. Znajdziesz go na INSTALKACH. Podaję link: http://www.instalki.pl/programy/Downloa ... atory.html Wybierasz Skype 1.3.0.57 PL i ściągasz. Chyba o taki typ komunikatora ci chodziło, jeżeli piszesz, że "poszukujesz programu przez który mógłbyś porozumiewać sie za pomącą mikrofonu (telefon odpada)." Skype służy właśnie do tego. Pozdrawiam!
zebra
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 11 Cze 2005, 21:40
Miejscowość: ...Stąd

Postprzez gacek » 20 Lip 2005, 00:52

PostUA:

Wielkie dzięki. Myślałem że to będzie trudniejsze :)
gacek
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 19 Lip 2005, 23:12
Miejscowość: Kraków

Postprzez Lamagalula » 20 Lip 2005, 08:20

PostUA:

Tlen jest wypasiony , chociarz do gg nie mam uwag bo to właśnie ono zapoczątkowało rozwój komunikatorów w Polsce
Awatar użytkownika
Lamagalula
Postujący
Postujący

Dołączenie: 20 Lip 2005, 08:13
Miejscowość: Żywiec , Sosnowiec

Postprzez deamon » 20 Lip 2005, 13:44

PostUA:

dla mnie naklepszy jest GG.
deamon
Postujący
Postujący

Dołączenie: 17 Mar 2005, 16:36

Postprzez GT161 » 21 Lip 2005, 23:08

PostUA:

Ja mam stare dobre gadu-gadu, ale ostatnio polubilem tez Skype'a - całkiem fajny :D
Myry161
Awatar użytkownika
GT161
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 01 Maj 2005, 21:26

Postprzez Tomasz Krysmann » 22 Lip 2005, 23:39

PostUA:

Ja zaczynalem na GG, ale ostatnio ściągnąłem Tlena i uważam że jest lepszy. Nie jest to jakaś wielka różnica ale drobne detale takie jak przełąnczanie funkcji entera. W GG tego nie było i raz enter włączał nową linijkę a raz wysyłał wiadomość. Wolę Tlena zdecydowanie.
Tomasz Krysmann
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 13 Lip 2005, 00:44

Postprzez zebra » 23 Lip 2005, 00:07

PostUA:

Tomasz Krysmann napisał(a):(...) W GG tego nie było i raz enter włączał nową linijkę a raz wysyłał wiadomość. (...)

Bo w okienku wiadomości, tuż obok przycisku Wyślij, jest umieszczona strzałka... Kiedy jest wciśnięta to kliknięcie klawisza Enter powoduje automatyczne wysłanie wiadomości do naszego rozmówcy. W przeciwnym wypadku, klaiwsz Enter rozpoczyna nową linijkę naszej wiadomości :wink: . Ale to tak na marginesie :wink: . Pozdrawiam!
zebra
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 11 Cze 2005, 21:40
Miejscowość: ...Stąd

Postprzez Lamagalula » 23 Lip 2005, 17:55

PostUA:

Ja lubie tlena za to ze mam poczte za jednym kliknieciem , i wogole zintegrowalem go z gg i wszystko gra ! 8)
Awatar użytkownika
Lamagalula
Postujący
Postujący

Dołączenie: 20 Lip 2005, 08:13
Miejscowość: Żywiec , Sosnowiec

Poprzednia

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników